Παντελής Παντελίδης: Η Μίνα Αρναούτη προχωρά σε αγωγή για αποζημίωση

Μίνα Αρναούτη

"Είναι ζήτημα ενός μήνα να κάνουμε την αγωγή για την αποζημίωση".

Η Μίνα Αρναούτη προχωρά σε μηνύσεις και αγωγές, τόσο για το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης και η ίδια τραυματίστηκε σοβαρά, όσο και για όσα έχουν γραφτεί γι’ αυτήν όλο αυτό το διάστημα, αλλά και για το πρόσφατο περιστατικό με τον Sin Boy.

Ο δικηγόρος της Μίνας Αρανούτη, Ιωάννης Κωλέττης, δήλωσε στην εκπομπή Ευτυχείτε και την Έλενα Πολυκάρπου: «Έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση σε ό,τι αφορά ποιος οδηγούσε. Εκκρεμεί το θέμα της αποζημίωσης. Το δικαίωμα του θύματος στα τροχαία ατυχήματα, ασκείται κατά διακριτική ευχέρεια και εναντίον του υπαιτίου ή σε περίπτωση θανάτου εναντίον της οικογένειάς του και εναντίον της εταιρείας. Εμείς προτιθέμεθα να κάνουμε αγωγή σε αμφότερους. Είναι ζήτημα ενός μήνα να κάνουμε την αγωγή για την αποζημίωση.

Ήταν πολύ δύσκολη υπόθεση, η οποία με τη δημοσιότητα που πήρε έγινε ακόμα πιο δύσκολη. Σε αυτή την προσπάθεια, εγώ ήμουν μόνος μου.

Είναι δεδομένο ότι θα κινηθούμε νομικά και εναντίον του κυρίου αυτού (σ.σ. Sin Boy) και ποινικά και αστικά. Οφείλουν κάποιοι κύριοι να ζητήσουν συγγνώμη από τη Μίνα Αρναούτη για όλο αυτό το οποίο πέρασε όλο αυτό το διάστημα. Η εντολέας μου έχει δώσει ήδη εντολή να κινηθούμε νομικά και εναντίον κάποιων συγκεκριμένων δημοσιογράφων και site».

«Θα του κάνω αγωγή για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση», δήλωσε πρόσφατα η Μίνα Αρναούτη για τον Sin Boy.