Παντελής Καναράκης: «Ήταν πολλές φορές που δυσανασχετούσα με τη μεταμφίεση»

«Έφτασα πολύ κοντά στα όρια μου»

Ο Παντελής Καναράκης αυτή την περίοδο, μετά τις απαιτητικές υποχρεώσεις που είχε το YFSF αποφάσισε να κάνει διακοπές. Σε αυτές όμως βρήκε λίγο χρόνο και μίλησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου και το περιοδικό YOU για το YFSF αλλά και το Κάτω Παρτάλι…

Ήσουν από τα φαβορί του YFSF. Το ότι δεν ήσουν πρώτος σε πείραξε;

Δεν ασχολήθηκα καν. Δεν αισθάνθηκα ποτέ φαβορί και είναι άδικο να θεορούμαι φαβορί στους τέσσερις που πήγαμε στον τελικό. Δεν ήταν ο σκοπός μου να μπω σε έναν ανταγωνισμό και να κοιτάξω πως θα βγω ο καλύτερος. Πήγα να ανταγωνιστώ τον εαυτό μου και να δοκιμαστώ. Και ειδικά με τα συγκεκριμένα παιδιά, που γίναμε φίλοι, δεν θα μπορούσα με τίποτα να λειτουργήσω ανταγωνιστικά.

Τι σου άφησε αυτή η εμπειρία;
Ότι ποτέ δεν ξέρουμε πολύ καλά τον εαυτό μας… Έφτασα πολύ κοντά στα όρια μου, από την άποψη ότι δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα μπορούσα να κάνω τον Frank Sinatra ή τον Χαράλαμπο Γαργανουράκη. Μου άφησε, επίσης καινούριους φίλους και… πολύ μεγάλη κούραση.

Έχεις δηλώσει ότι δεν σου αρέσει να καταπιέζεσαι. Είπες ποτέ «δεν αντέψω, θα τα παρατήσω»;
Να τα π[αρατήσω δεν είπα, αλλά πιέστηκα αρκετές φορές. Εβλεπα και τους άλλους πιεσμένους γιατί είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που έχεις στη διάθεση σου. Ήταν πολλές φορές που δυσανασχετούσα με τη μεταμφίεση.

Στο Κάτω Παρτάλι θα είσαι;
Ναι, αυτό ξέρω. Άλλωστε, έμειναν πολά ερωτήματα αναπάντητα στο τέλος. Δεν είμαια πλώς μια γριά… Η γριά έχει όνομα και το βρίσκω πολύ αστείο που με λένε Φρειδερίκη. Είπα στον Λευτέρη Παπαπέτρου , όταν το είδα «είσαι παρανοϊκός». Γιατί σε αυτό το χωριό περιμένεις μια γιαγιά να τη λένε Τασσώ, Κατίνα…

Διαβάστε ακόμα:

Παντελής Καναράκης: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον έστειλε στο νοσοκομείο

Η αντίδραση της Χριστίνας Λαμπίρη στην ατάκα του Παντελή Καναράκη

Παντελής Καναράκης: Γιατί διέκοψε τότε τη συνεργασία του με τον Πρωινό Καφέ;