Παντελής Καναράκης: «Η Βίκυ Σταυροπούλου με έπεισε να κάνω γυμνισμό, μου είπε βγάλ’ το»

Παντελής Καναράκης

"Της λέω εσύ δεν το βγάζεις; Και μου είπε όχι δεν μπορώ. Και της λέω, μα, ξεβρακώθηκα εγώ" ανέφερε ο Παντελής Καναράκης.

Ο Παντελής Καναράκης μίλησε για τον λόγο που δεν του αρέσουν τα ταξίδια και για την τελευταία φορά που πήγε διακοπές με την Βίκυ Σταυροπούλου στα Κουφονήσια, περιγράφοντας με ξεκαρδιστικό τρόπο το πως τον έπεισε να κάνει γυμνισμό.

«Την τελευταία φορά που έκανα μπάνιο ήταν με την πανούργα Βίκυ Σταυροπούλου πριν από 16 χρόνια. Εγώ είμαι άσχετος και αγεωγράφητος και μου είπε πως θα πάμε στα Κουφονήσια για ένα 2ήμερο και πως είναι καμία ώρα. Δεν ήξερα που είναι τα Κουφονήσια και λέω ότι θα λέει αλήθεια. Το έμαθα μετά από τρεις ώρες στο καράβι. Της έλεγα ότι όλο πλησιάζουμε κι όλο νομίζω ότι κάποιος τραβάει το νησί» είπε αρχικά ο Παντελής Καναράκης.

«Μετά με πήγε σε μία παραλία όπου ήταν με μία παρέα και με έπεισε να κάνω γυμνισμό. Της είπα: μα εγώ δεν κάνω μπάνιο, θα κάνω γυμνισμό; Μου είπε: όχι, βγάλ’ το, βγάλ’ το, βγάλ’ το. Της λέω εσύ δεν το βγάζεις; Και μου είπε όχι δεν μπορώ. Και της λέω, μα, ξεβρακώθηκα εγώ» συνέχισε ο Παντελής Καναράκης με τους παρουσιαστές του Πρωίαν σε είδον να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα γέλια τους.