Παντελής Καναράκης: «Έκανα τρεις μήνες να μιλήσω με την Βίκυ Σταυροπούλου»

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός στο «Καλημερούδια»;

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημερούδια» ήταν ο ηθοποιός Παντελής Καναράκης ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είναι δύσκολος άνθρωπος και υπάρχουν περιπτώσεις που έχει ταλαιπωρήσει τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η καλή του φίλη Βίκυ Σταυροπούλου με την οποία δεν μιλούσε για τρεις μήνες επειδή δεν έκανε κάτι που εκείνος ήθελε…

«Έχω στεναχωρήσει ανθρώπους με το απότομο του χαρακτήρα μου πολλές φορές. Ενώ προσπαθώ να είμαι ένας δίκαιος άνθρωπος, σίγουρα έχω αδικήσει. Είμαι έντονος άνθρωπος και αυτό σημαίνει ότι αγαπάω έντονα, αλλά θυμώνω και έντονα, ότι απορρίπτω και έντονα πράγματα. Αυτό είναι αιτία να στεναχωρήσει πολλούς ανθρώπους και στη δουλειά, από μία πρόβα, από ένα καμαρίνι…» εξομολογήθηκε ο Παντελής Καναράκης στην Ντορέττα Παπαδημητρίου και συνεχίζοντας έφερε ως παράδειγμα την Βίκυ Σταυροπούλου:
«Έχω στεναχωρήσει, κάποια στιγμή είχα θυμώσει – που δεν είχα και τόσο δίκιο – με την Βίκυ Σταυροπούλου. Πάνε πέντε με έξι χρόνια, κάτι ήθελα να κάνει που δεν έκανε, το οποίο δεν γινόταν να το κάνει, σε προσωπικό επίπεδο. Της θύμωσα, της έκανα μούτρα δυο – τρεις μήνες. Υπάρχουν άνθρωποι που έχω σταματήσει να μιλάω τελείως. Η Βίκυ έκανε το πρώτο βήμα για να τα ξαναβρούμε, μέσα από το πολύ καλό του χαρακτήρα της και την τρέλα που έχει σαν άνθρωπος και με πήρε και με έβρισε «άσε τις βλακείες». Αλλά ήταν κάτι που και εγώ θα το έκανα γιατί είχα μετανιώσει.»