«Πάντα νόμιζαν ότι κάτι γινόταν με τη Σοφία Αλιμπέρτη»

Σοφία Αλιμπέρτη

«Μετά το 2007 δεν είχα ούτε μία πρόταση για δουλειά».

Ο ηθοποιός Τζώνυ Θεοδωρίδης δήλωσε στην εκπομπή ότι από το 2007 και μετά δεν είχε προτάσεις για δουλειά στο χώρο της υποκριτικής. Ο ίδιος ασχολιόταν πάντα με τα μαγαζιά και διατηρεί καφετέρια με την πρώην σύζυγο του στο Χαλάνδρι και δήλωσε στον Νίκο Τσιλιπουνιδάκη και την εκπομπή εδώ πως το μότο του είναι «προχωράμε»!

«Είμαι 52 ετών, συνειδητοποιημένος, κοιτάω τον εαυτό μου και χαίρομαι. Τώρα αισθάνομαι πιο δυνατός. Πάντα δούλευα σε τέτοια μαγαζιά και πάντα μου άρεσε αυτή η δουλειά. Και ευτυχώς, γιατί είναι ένα επάγγελμα το οποίο με έσωσε. Βρίσκεσαι στον κόσμο, είναι ίδιο πράγμα ακριβώς. Ξέρω σχεδόν όλα τα πόστα. Αυτό το μαγαζί δεν το έχω μόνος μου, το έχω με την πρώην σύζυγο μου που είμαστε φιλαράκια.»

Δεν έχω προτάσεις για δουλειά από το 2007

[dfp_ads id=236982]

«Από το 2007 σταμάτησαν οι προτάσεις. Δεν είχα ούτε μια πρόταση για δουλειά. Δεν μπορώ να σου πω ότι με στεναχώρησε γιατί συνειδητά έγιναν κάποια πράγματα. Εγώ διάλεξα ότι θα έπρεπε να διεκδικήσω κάποια πράγματα από ένα κανάλι και έπρεπε να πολεμήσω για αυτό. Από τη στιγμή που έπρεπε να πολεμήσω για αυτό σταματάνε οι προτάσεις, μπαίνεις blacklist, σταματάνε όλα.»

Η φιλία του με την Σοφία Αλιμπέρτη

«Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι «αδελφή» μου, είναι το φιλαράκι μου. Η σχέση με τη Σοφία είναι τρελή. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί και είναι μια σχέση η οποία κρατάει και μια φιλία πολύ καλή. Πάντα  νόμιζαν ότι κάτι γινόταν με τη Σοφία, αλλά ποτέ δεν έχει γίνει κάτι. Είμαστε «αδέλφια».