Πάνος Ζάρλας: Η Μαρία Μπακοδήμου τον αποχαιρετά συγκλονισμένη στο σημερινό Power of Love!

Μαρία Μπακοδήμου

"Τα γυρίσματά μας γίνονται μέρες πριν, σήμερα είναι η επόμενη μέρα του χαμού του Πάνου Ζάρλα..."

Ο Πάνος Ζάρλας, νικητής του Power of Love 1, χάνει τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου. Στις δύο το πρωί, ενώ ο 28χρονος οδηγεί την μηχανή του στη Λεοφώρο Συγγρού, χάνει τον έλεγχο και καρφώνεται στα κιγκλιδώματα με μεγάλη ταχύτητα. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος, ανήμερα των γενεθλίων του, και σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του και τους φίλους του.

Το Power of Love, όπως είναι γνωστό, γυρίζεται μερικές μέρες νωρίτερα από την προβολή του στον ΣΚΑΪ. Το πρώτο επεισόδιο που γυρίστηκε, λοιπόν, ενώ έγινε γνωστό πως ο Πάνος Ζάρλας έφυγε από τη ζωή, παίζει σήμερα στον ΣΚΑΪ. Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε τη Μαρία Μπακοδήμου, συντετριμμένη από τον χαμό του να τον αποχαιρετά που λόγια που ραγίζουν καρδιές.

«Ήρθα εδώ για να αποχαιρετήσω έναν άνθρωπο που αγαπήσαμε. Τα γυρίσματά μας γίνονται μέρες πριν, σήμερα είναι η επόμενη μέρα του χαμού του Πάνου Ζάρλα. Τον Πάνο τον αγαπήσαμε μέσα από αυτό το σπίτι που ήταν ο δήμαρχός του, τον ζήσαμε μισό χρόνο. Μας έδωσε το φως του, την καλή του ενέργεια, την καλοσύνη του… Είναι ένα παιδί που αγαπήσαμε και μας συγκλόνισε όλους ο χαμός του, όταν το μάθαμε χθες. Όλοι οι άνθρωποι που δούλεψαν μαζί του στο Power of Love, όλοι οι φίλοι του, όλοι οι συνεργάτες έχουμε να του πούμε ένα μεγάλο αντίο. Δεν ξέρω αν μπορούμε να πούμε κάτι στην οικογένειά του, αν φτάνουν τα θερμά συλλυπητήρια για τη μάνα του και για όλους όσοι τον αγάπησαν. Αντίο Πάνο!», είπε βουρκωμένη η Μαρία Μπακοδήμου.

Ο Πάνος Ζάρλας συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του reality του ΣΚΑΪ Power Of Love και από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό. Έκανε σχέση με την Στέλλα Μιζεράκη και κατάφερε να πάρει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Η σχέση του ζευγαριού τελείωσε λίγο καιρό αφότου ολοκληρώθηκε το reality, οι δυο τους όμως διατήρησαν τις επαφές τους.