Πάνος Βλάχος: «Ζητώ συγνώμη, δεν ήθελα να θίξω κανέναν δημοσιογράφο»

Πάνος Βλάχος

"Το να με ρωτάς για πρόσωπα, πιστεύω ότι δημιουργεί έναν διχασμό. Οι πρωινές εκπομπές το κάνουν αυτό από πάντα" αποκρίθηκε ο Πάνος Βλάχος.

Στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Πάνος Βλάχος και έγινε ντόρος στις πρωινές εκπομπές επανήλθε ο ίδιος μέσα από… την πρωινή εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρας στο OPEN την Παρασκευή.

Ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να ανασκευάσει όσα είπε να τοποθετηθεί εκ νέου για τους δημοσιογράφους και τα μίντια. «Αν παρερμηνεύτηκε κάτι που είπα, ζητώ συγνώμη. Δεν ήθελα να θίξω κανέναν δημοσιογράφο ούτε κανέναν άνθρωπο που κάνει την δουλειά του με γνησιότητα και ηθική. Αυτό που είπα είναι ότι διχάζει πάρα πολύ η ερώτηση για πρόσωπο και όχι η ερώτηση για ιδέες».

«Θα ήθελα πάρα πολύ, σε έναν ρομαντικό κόσμο, όταν ρωτάνε οι άνθρωποι των εκπομπών μόνο για πρόσωπα… αυτό γίνεται κατά την άποψη μου ριάλιτι! Αν με ρωτήσεις την άποψη μου για την θρησκεία, για το θέατρο, για τον κορονοϊό μπορούμε να κάνουμε μια συζήτηση. Το να με ρωτάς, όμως, για πρόσωπα, πιστεύω ότι δημιουργεί έναν διχασμό. Οι πρωινές εκπομπές το κάνουν αυτό από πάντα».

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Απλά λέω ότι αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή δημιουργεί διχασμό και φόβο σε μια κοινωνία που είναι ήδη και διχασμένη και φοβισμένη» συμπλήρωσε ο Πάνος Βλάχος στην εκπομπή του OPEN, «Ποιος είναι πρωινιάτικα».