Πάνος Σταθακόπουλος: «Του άνοιξα ντυμένος καλόγρια και από μέσα φορούσα ένα διχτυωτό κόκκινο καλσόν»

Πάνος Σταθακόπουλος

"Με πιάνει μια ταραχή και αρχίζω να σκέφτομαι... αν γίνει ένας σεισμός τώρα πως θα βγω έξω και πως θα το δικαιολογήσω" διηγείται ο Πάνος Σταθακόπουλος.

Στο Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος ο Πάνος Σταθακόπουλος, το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε τον πρωτοφανή τρόπο με τον οποίο και… υποδέχθηκε στο παρελθόν τον διαχειριστή της πολυκατοικίας!

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Σταθακόπουλος δήλωσε πως «πριν από μερικά χρόνια ήταν να παίξω σε μια επιθεώρηση και θα έκανα μια ηγουμένη, την οποία την είχε βαπτίσει ο Αμβρόσιος και την έλεγαν Αμβροσία. Έλα όμως που εγώ έκανα πρόβα μόνο το κείμενο γιατί βιαζόμασταν, δεν είχαμε πολύ χρόνο, και δεν είχα κάνει καθόλου πρόβα τα ρούχα. Τι θα φορέσω, πως θα ντυθώ, τι χρόνο θέλω».

«Μου έφεραν λοιπόν τα ρούχα μια μέρα πριν στο σπίτι. Και κάθομαι στην κρεβατοκάμαρα και αρχίζω να τα φοράω, μετρώντας χρόνο για να δω τι θέλω από χρόνο και πως θα τα βάλω και πως θα τα κάνω. Εκεί που έχω βάλει λοιπόν και τα καλσόν, γιατί από μέσα φορούσα ένα διχτυωτό κόκκινο καλσόν μιας και ήταν επιθεώρηση, φοράω τα ράσα και κάτι γυαλιά και αρχίζει να χτυπάει το κουδούνι. Είναι ο διαχειριστής, ο οποίος με είχε δει που ανέβαινα στο σπίτι, κάτι ήθελε και ήξερε ότι είμαι μέσα. Να χτυπάει λοιπόν επίμονα το κουδούνι, «δεν μπορώ τώρα» να λέω εγώ και εκείνος να λέει «μα να σου πω, δυο λεπτά». Εγώ ήμουν ως καλόγρια και με πιάνει μια ταραχή και αρχίζω να σκέφτομαι… αν γίνει ένας σεισμός τώρα πως θα βγω έξω και πως θα το δικαιολογήσω».

«Έτσι είναι και η ζωή μου. Νομίζω ότι όλα είναι για να τα δω ως αστείο και να το διηγηθώ μετά σε συναδέλφους. Νομίζω δηλαδή πως ακόμα και για να βγω, να πάω απέναντι στο περίπτερο, κάτι θα συμβεί ή εγώ το εκλαμβάνω έτσι» συμπλήρωσε, επίσης, ο Πάνος Σταθακόπουλος στην απογευματινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.