Πάνος Σταθακόπουλος: «Μου έκανε ψιλόβροχο επάνω στη σκηνή και ακριβώς από πίσω»

Πάνος Σταθακόπουλος

"Πως τα λες έτσι; Πως είσαι έτσι; Πες το πιο δυνατά..."

Ο Πάνος Σταθακόπουλος έδωσε συνέντευξη στον Δημήτρη Μηλιόγλου και την κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» την Παρασκευή στο OPEN. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις θεραπευτικές ιδιότητες του θεάτρου ακόμα και για τους συμμετέχοντες αλλά και για τις δύσκολες συνεργασίες επί σκηνής.

Ειδικότερα, ο Πάνος Σταθακόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το θέατρο είναι θεραπευτικό και για τους ηθοποιούς, όπως για τους θεατές. Για μένα τουλάχιστον είναι. Από τη στιγμή που μπαίνω, το εννοώ, στην είσοδο του θεάτρου αφήνω τα πάντα έξω. Παίζω και τα συναντώ ξανά μετά. Εκείνη τη στιγμή δεν είμαι ο Πάνος που φέρνω αυτά τα προβλήματα, όσο γίνεται βέβαια. Σε μεγάλο βαθμό το έχω καταφέρει αυτό».

«Τις δύσκολες συνεργασίες τις αντιμετώπισα με υπομονή και αυτό που λέμε «σεζόν είναι θα περάσει». Έχω δεχθεί και πόλεμο σε συνεργασία από συναδέλφους. Να παίζω δηλαδή και να κάνει ψιλόβροχο από δίπλα, «πως τα λες έτσι; Πως είσαι έτσι; Πες το πιο δυνατά». Και επάνω στη σκηνή και να είναι πίσω από την σκηνή ακριβώς και να το ακούω όλο αυτό».

«Πολλές φορές έχω πει πως δεν αντέχω, θέλω να φύγω από αυτή την δουλειά. Δεν το έχω κάνει όμως» συμπλήρωσε, επίσης, ο Πάνος Σταθακόπουλος στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.