Πάνος Σταθακόπουλος: Αποκάλυψε τον τίτλο και το περιεχόμενο της νέας σειράς των Ρέππα – Παπαθανασίου

Πάνος Σταθακόπουλος

"Είναι αλήθεια ότι έχω κάνει τη διαθήκη μου. Γενικά μου αρέσει η τακτοποίηση στη ζωή, θέλω να έχω τα πράγματα σε κουτάκια".

Συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star έδωσε ο Πάνος Σταθακόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά του σχέδια, τη συνεργασία του με τους Ρέππα-Παπαθανασίου που έρχεται στον Alpha, ενώ παραδέχεται πως έχει φροντίσει ήδη να κάνει τη διαθήκη του.

«Η νέα σειρά των Ρέππα-Παπαθανασίου θα λέγεται: Η εκδίκηση της Τζέλας Δελαφράγκα. Θα είναι μία σάτιρα σε όλες τις ελληνικές σειρές, θα παίξουν πολλά και καλά ονόματα, θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Μεθαύριο πάμε στο στούντιο για τα τραγούδια», αποκαλύπτει ο Πάνος Σταθακόπουλος.

«Πάντα περνάει από το μυαλό να φύγεις από μία συνεργασία, κάποιοι το κάνουν και κάποιοι όχι. Έχω συνεργαστεί με τον Λεωνίδα Κακούρη, τον έχω για πολύ λογικό άνθρωπο, θα πρέπει να έγινε κάτι σοβαρό για να αποχωρήσει από την παράσταση», απαντά ο ηθοποιός σε σχετική ερώτηση του ρεπόρτερ Πάνου Παπαδόπουλου.

«Έχω βρεθεί σε παρόμοια θέση με τους ηθοποιούς του Έρωτα Φυγά. Πέρασα πάρα πολύ άσχημα, σε βαθμό κατάθλιψης», παραδέχεται στη συνέχεια ο Πάνος Σταθακόπουλος στην κάμερα του Breakfast@Star.

«Η συνεργασία με τον Λάκη Γαβαλά στα «Σύρματα» ήταν εξαιρετική. Δεν μπορούσε να μάθει τα λόγια, οπότε τον χαλάρωσα. Του έλεγα: φαντάσου ότι είμαστε στο σπίτι σου, πίνουμε καφέ και μου τα λες», περιγράφει αμέσως μετά ο Πάνος Σταθακόπουλος, ενώ καταλήγει με μία… ιδιαίτερη εξομολόγηση, λέγοντας:

«Είναι αλήθεια ότι έχω κάνει τη διαθήκη μου. Γενικά μου αρέσει η τακτοποίηση στη ζωή, θέλω να έχω τα πράγματα σε κουτάκια».