Πάνος Σόμπολος: «Πώς η ψυχαγωγία θα “κουκουλώσει” το θέμα και όχι η πλευρά της ενημέρωσης;

Πάνος Σόμπολος

"Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιου είδους αντεγκλήσεις, διαφωνίες, τσακωμοί" δήλωσε ο Πάνος Σόμπολος.

Ο δημοσιογράφος, Πάνος Σόμπολος, μίλησε στην κάμερα του «Γειά σου» και στην Νάνσυ Παραδεισανού για την τραγωδία στα Τέμπη και την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για ψυχαγωγικά προγράμματα.

«Δεν έχω συναντήσει τέτοιου μεγέθους δυστύχημα στην καριέρα μου. Είναι η μεγαλύτερη σιδηροδρομική τραγωδία που βιώσαμε. Γίνεται δημοσιογραφική δουλειά, προσπαθούν οι συνάδελφοι και κάτω από δύσκολες συνθήκες να προσπαθείς να ενημερώνεις σωστά και αντικειμενικά τον κόσμο χωρίς να παρασύρεσαι από συναισθήματα. Δεν θα πρέπει να τιμωρηθεί μόνο ο σταθμάρχης. Θα πρέπει να βρεθούν οι υπόλοιποι ένοχοι, υπουργοί των προηγούμενων κυβερνήσεων και της σημερινής κυβέρνησης. Διευθυντές, πρόεδροι οργανισμών, εργολάβοι» είπε ο Πάνος Σόμπολος.

«Πώς η ψυχαγωγία θα “κουκουλώσει” το θέμα και όχι η πλευρά της ενημέρωσης; Να βγάλω ανακοίνωση που να κατηγορώ μια μερίδα δημοσιογράφων; Όχι, εκτός και εάν υποπέσουν σε κάποιο παράπτωμα, σφάλμα. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιου είδους αντεγκλήσεις, διαφωνίες, τσακωμοί» πρόσθεσε.

«Εάν εγώ που συμπλήρωσα 42 χρόνια κρατάω δύο δουλειές, ένα νέο παιδί που τελειώνει το Πανεπιστήμιο και ψάχνει στον ήλιο μοίρα πώς θα βρει αν κρατάω δύο δουλειές; Τσακώνομαι συχνά με συναδέλφους και τους λέω να φύγουν για να βρουν δουλειά νέα παιδιά» κατέληξε ο Πάνος Σόμπολος.