Πάνος Μουζουράκης: Η απώλεια του πατέρα του, η δυσλεξία, η ζωή στο εξωτερικό

Πάνος Μουζουράκης

"Επειδή είμαι δυσλεκτικός δεν διαβάζω πολλά πράγματα, μόνο τους τίτλους..."

O Πάνος Μουζουράκης μίλησε στην εκπομπή «Με τα Μ και με τα Σ» της webtv του Grtimes, στη Μαρία Σαμολαδά και τη Μαρία Στύλου. Ο ίδιος εξήγησε γιατί τον διεκδικούν πολλές πόλεις, μίλησε με αγάπη για την μπάντα του και για το δέσιμο που έχει μαζί με τα μέλη της, για το ωραίο κλίμα στο Voice, την εμπειρία του στο Los Angeles και εξομολογήθηκε για τη δυσλεξία και την  απώλεια του πατέρα του.

«Επειδή είμαι δυσλεκτικός δεν διαβάζω πολλά πράγματα, μόνο τους τίτλους. Στο σχολείο ήταν ένας συνδυασμός μυωπίας, δυσλεξίας, τελευταίου θρανίου και απόσπασης προσοχής, οπότε η δυσλεξία με δυσκόλευε πάρα πολύ στην ανάγνωση. Με το που έφτανα στην πρώτη σειρά και μια λέξη μου ξυπνούσε μια μνήμη, άρχιζε να ταξιδεύει το μυαλό μου, το μάτι συνέχιζε να διαβάζει και όταν έφτανα στο τέλος της σελίδας δεν θυμόμουν τι είχα διαβάσει», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Για τον χαμό του πατέρα του, ο Πάνος Μουζουράκης εξομολογήθηκε: «Το 2018 ήταν πολύ έντονη χρονιά σε προσωπικό επίπεδο. Και έγινε όλο αυτό με το mama mia και έχασα τον μπαμπά μου ταυτόχρονα, οπότε ήταν και επιτυχία και θρήνος, και προσωπικές ανησυχίες και απώλειες και από την άλλη χαρά».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…