Πάνος Μιχαλόπουλος: Τι ακριβώς συμβαίνει με την τηλεοπτική επιστροφή του – Διαψεύσεις και απαντήσεις

Πάνος Μιχαλόπουλος

Η διάψευση που έκανε ο Πάνος Μιχαλόπουλος και η απάντηση από την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Την περασμένη εβδομάδα, η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε πως ο γνωστός ηθοποιός έχει συζητήσει με τον Μανούσο Μανουσάκη για την τηλεοπτική επιστροφή του.

Και αυτό ήταν κάτι που της το είπε ο ίδιος ο Μανούσος Μανουσάκης, σε συνέντευξη που της παραχώρησε.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος, με δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, απάντησε: ««Είναι όλα ψέματα, αγόρι μου. Με πήραν τηλέφωνο και εμένα φίλοι και γνωστοί και μου τα είπαν εδώ που βρίσκομαι. Επειδή σε εμπιστεύομαι και έχω δώσει τα τελευταία χρόνια ορισμένες συνεντεύξεις μόνο σε εσένα, σου λέω το εξής:

Αυτά τα οποία γράφονται είναι όλα ψέματα. Δεν γνωρίζω τίποτα και δεν έχω καμιά πρόταση για το “Τμήμα Ηθών”. Δεν γνωρίζω το θέμα και δεν θα έκανα κάτι για τον ΑΝΤ1, για τον λόγο που γνωρίζεις εσύ από παλιά. Δισεκατομμύρια έχω χαρίσει. Αλλα, όχι. Τελείωσε. Το “χρηματοκιβώτιο” έκλεισε».

Σήμερα, λοιπόν, στο αέρα του ΣΚΑΙ, η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε πως επικοινώνησε χθες με τον Μανούσο Μανουσάκη για το συγκεκριμένο θέμα.

«Εγώ έχω κάνει μια τηλεφωνική επαφή με τον Πάνο, έχουμε μιλήσει γι’ αυτό το θέμα. Του είχα κάνει την πρόταση και ήταν θετικός. Τώρα, αν άλλαξε γνώμη, τι να πω… Θέλω να μιλήσω και τηλεφωνικά μαζί του», είπε έκπληκτος ο Μανούσος Μανουσάκης στην Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε επίσης: «Ήταν λίγο άκομψη η διάψευση, υπήρχε και μια τεράστια φωτογραφία μου, θα έλεγα να τοποθετούμε τα πράγματα σωστά. Πολύ ωραία ήταν η φωτογραφία μου, αλλά τα πράγματα στα ρεπορτάζ έχουν πηγές. Είχα τονίσει ότι αυτό ήταν κάτι που προκύπτει από τον ίδιο τον σκηνοθέτη».