Πάνος Μεταξόπουλος: «Τα παιδιά μου με κορόιδευαν, ο μπαμπάς μας ο μπαλαρίνος»

Πάνος Μεταξόπουλος

"Σε αυτή την κοινωνία ζούμε και δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα σε αυτή την εποχή" ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Πάνος Μεταξόπουλος.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος βρέθηκε καλεσμένος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα την Τετάρτη στο πλατό του Πρωινού του ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, ο γνωστός χορογράφος μίλησε για τη σχέση που έχει με τα παιδιά του αλλά και το… bullying που έχει δεχθεί από εκείνα για το επάγγελμα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Μεταξόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα παιδιά μου σήμερα είναι 18 και 20 χρονών, ο ένας τελείωσε τον στρατό και ο άλλος τελειώνει το σχολείο. Συζητάμε αλλά με βγάζουν νοκ άουτ στο πρώτο δευτερόλεπτο! Δεν μπορώ να συνεννοηθώ μαζί τους, το ομολογώ. Δεν καταλαβαίνω την γλώσσα τους. Ο πιο δύσκολος ρόλος που έχω κάνει σε αυτή τη ζωή είναι ο ρόλος του πατέρα».

«Υπάρχει αμφισβήτηση και το δικό μου θετικό για εκείνους είναι αρνητικό. Αυτό που νομίζω εγώ ότι πρέπει να γίνει, για εκείνους είναι κάτι που δεν πρέπει να γίνει. Κάνω πάσο όμως γιατί την ίδια επαφή είχα και γω με τον πατέρα μου».

«Σίγουρα θα ήθελα να υπάρξει συνέχεια στον χορό αλλά δυστυχώς δεν εξέφρασε κανένας μέχρι τώρα την επθυμία να ασχοληθεί. Είναι και πάρα πολύ αργά σε αυτή την ηλικία» συμπλήρωσε ο Πάνος Μεταξόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1. «Τα παιδιά μου, πλάκα πλάκα, πολλές φορές με δούλευαν και με κορόιδευαν για τον χορό. «Ο μπαμπάς μας ο μπαλαρίνος» έλεγαν. Σε αυτή την κοινωνία ζούμε και δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα σε αυτή την εποχή».