Πάνος Κώτσογλου: «Οι περισσότεροι θεωρούσαν ότι είμαι ομοφυλόφιλος, ενώ δεν είμαι»

Πάνος Κώτσογλου

«Όλοι οι κολλητοί μου από τα 13 μέχρι και σήμερα είναι ομοφυλόφιλοι. Έχω μάθει να μην ακούω τα κακοπροαίρετα σχόλια», λέει ο Πάνος Κώτσογλου.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς του MEGA «Το αύριο μας ανήκει», Πάνος Κώτσογλου, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, όπου μίλησε για την κλειστή κοινωνία στην οποία μεγάλωσε, το φλερτ και την αγάπη του για το μπαλέτο.

«Στο πρώτο γύρισμα ήμουν χαμένος, δεν ήξερα που παν τα τέσσερα. Σαν τη μύγα μες στο γάλα!», είπε αρχικά ο Πάνος Κώτσογλου και αποκάλυψε πως υπάρχει καλό κλίμα στο backstage, ενώ με την Λένα Δροσάκη έχουν έρθει κοντά.

Ο Πάνος Κώτσογλου είπε στη συνέχεια: «Το μικρόβιο της υποκριτικής μπήκε μέσα μου το 2017. Γεννήθηκα στην Γερμανία, μετακομίσαμε στην Κατερίνη. Όταν χώρισαν οι γονείς μου μεγάλωσα με την μητέρα μου. Μεγάλωσα σε ένα χωριό 800 κατοίκων, ήμουν πιο διαφορετικός από τα άλλα τα παιδιά. Από τον τρόπο που ντυνόμουν, έκανα παρέες με κορίτσια και οι περισσότεροι θεωρούσαν ότι είμαι ομοφυλόφιλος, ενώ δεν είμαι. Όλοι οι κολλητοί μου από τα 13 μέχρι και σήμερα είναι ομοφυλόφιλοι. Έχω μάθει να μην ακούω τα κακοπροαίρετα σχόλια. Η μητέρα μου έλεγε να μην με νοιάζει ο κόσμος, να κάνω αυτό που μου αρέσει».

Όπως αποκάλυψε ο Πάνος Κώτσογλου δεν είναι ιδιαίτερα καλός στο φλερτ: «Παραδόξως, δεν με φλερτάρουν τα κορίτσια μέσω σόσιαλ μίντια. Προτιμώ το από κοντά, γιατί δεν ξέρω να φλερτάρω. Είμαι ο τύπος που περιμένει στο μπαρ και δεν πλησιάζει μία κοπέλα μέχρι να έρθει αυτή. Στο πρώτο βήμα είμαι λίγο κότα».

«Το πρώτο πράγμα που μετάνιωσα είναι που δεν ξεκίνησα ποτέ μπαλέτο. Ευελπιστώ κάποια στιγμή να ξεκινήσω, ποτέ δεν είναι αργά», είπε ο Πάνος Κώτσογλου και δήλωσε στη συνέχεια πως δεν θα ήθελε να κάνει παιδί, ωστόσο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της υιοθεσίας.