Πάνος Κοκκινόπουλος: «Πιστεύω ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο»

Πάνος Κοκκινόπουλος

"Η Κασσελακιάδα είναι πραγματική μυθοπλασία, θα μπορούσε να ονομαστεί και ο Αυτοφωράκιας" δηλώνει ο Πάνος Κοκκινόπουλος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Πάνος Κοκκινόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Επί Τόπου» και την Μαρία Περδικέα το μεσημέρι της Κυριακής στο OPEN. Μέσα σε όλα, δε, ο δημοφιλής σκηνοθέτης μίλησε εκτενώς για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και την… Κασσελακιάδα όπως την χαρακτήρισε ο ίδιος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Κοκκινόπουλος εξομολογήθηκε πως «φέτος υπάρχουν πάρα πολλές σειρές στην τηλεόραση. Υπάρχει μια σειρά, μια κωμωδία, που νομίζω ότι αν την έκαναν ξένοι θα έσκιζε παγκόσμια. Δηλαδή θα την έπαιρνε ο Ρίκι Ζερβέ και θα την έκανε διαμάντι. Η σειρά αυτή λέγεται «Κασσελακιάδα» η οποία είναι μια μυθοπλασία».

«Είναι πραγματική μυθοπλασία. Θα μπορούσε να ονομαστεί και ο Αυτοφωράκιας! Εγώ πιστεύω ότι ο Κασσελάκης δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο. Δηλαδή σκεφτείτε μια σειρά τέτοια, ο Κασσελάκης δεν υπάρχει. Ή σκεφτείτε το σε παράσταση του Καραγκιόζη, που με πήγαινε ο μπαμπάς μου μικρό».

«Τα παιδάκια από κάτω να χειροκροτάνε και να φωνάζουν «άλλαξε τα όλα πρόεδρε» και τα λοιπά, από πίσω είναι η φωνή του Πολάκη που λέει «θα κάνω αυτό και θα κάνω το άλλο» και ο τύπος που κουνάει τις φιγούρες κάθεται στη σκιά και παίζει με αυτές. Χαμογελάει και σαρδόνια, θα μπορούσε να είναι ο ίδιος ο Κασσελάκης ήρωας της σειράς. Σκεφτείτε τον Κασσελάκη, ο οποίος δεν καταλαβαίνει φυσικά τι γίνεται γύρω του και έτσι δεν τον αφήνουν να μιλάει μόνος του. Του τα γράφουν ή του τα λένε και τα διαβάζει» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Πάνος Κοκκινόπουλος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.