Πάνος Καλλίτσης: Τι λέει για την εμπλοκή του αστυνομικού στην υπόθεση που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή

Πάνος Καλλίτσης

«Είναι λυτρωτικό που οι «δολοφόνοι» είναι μέχρι στιγμής είναι προφυλακιμένοι».

Ο Πάνος Καλλίτσης μίλησε στην κάμερα του «Αποκαλυπτικά» για την υπόθεση της ληστείας πριν από λίγους μήνες.

«Είναι λυτρωτικό που οι «δολοφόνοι» είναι μέχρι στιγμής είναι προφυλακιμένοι. Εμείς προσπαθούμε να βρούμε λίγο την πορεία μας ξανά. Αλλά δυστυχώς ζούμε σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς που δεν νιώθουμε ασφαλείς, που πρέπει η δικαιοσύνη να τα λάβει αυτά υπόψιν της γιατί κυκλοφορούν γύρω μας δολοφόνοι και ανά πάσα στιγμή μπορεί να είμαστε εκτεθειμένοι» λέει ο γνωστός hair & make up artist.

Πάνος Καλλίτσης:«Δέχτηκα τρεις σφαίρες, αιμορραγούσα, αλλά δεν έπεσα ποτέ»

«Ό,τι λέει η αστυνομία, είναι αυτό. Οι άνθρωποι είναι στη δουλειά τους απίθανοι. Εμένα προσωπικά η ΓΑΔΑ με βοήθησε πάρα πολύ και επί της ουσίας αλλά και ψυχολογικά. Το ότι ένας από τους συναδέλφους τους ήταν αυτός που οργάνωσε τα πάντα, αυτό είναι σίγουρα δύσκολο για αυτούς περισσότερο. Για εμένα είναι άλλος ένας εγκληματίας δολοφόνος. Τώρα ποια είναι η ιδιότητα του δεν με αφορά. Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε» αναφέρει ο Πάνος Καλλίτσης σχετικά με την εμπλοκή αστυνομικού στην υπόθεση αυτή και προσθέτει:

«Η απάντηση δόθηκε σε όλους, ακόμα και σε κάποιους δημοσιογράφους που μπορεί να έλεγαν υπερβολικές πληροφορίες. Έχω ακούσει για κάτι υπέρογκα ποσά. Αν είχα αυτά τα λεφτά, σίγουρα δεν θα τα είχα στο αυτοκίνητο.»