Πάνος Καλίδης: «Υπάρχει σκηνοθέτης στο Survivor που φτιάχνει ιστορίες»

Πάνος Καλίδης

"Μπορεί να συμβαίνει και κάτι ερωτικό στο Survivor. Στο φετινό τρώνε καλά, λες κι έχουν πάει διακοπές στον Άγιο Δομίνικο", σχολιάζει ο Πάνος Καλίδης.

Στην κάμερα του Open Weekend μίλησε ο Πάνος Καλίδης. Τον γνωστό τραγουδιστή συνάντησε η ρεπόρτερ Βίκυ Δέτσικα, συζητώντας για τη συμμετοχή του στο Survivor και τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Βλέπω πολλά πράγματα φέτος στο All Star που γίνονται απλώς για να γίνουν. Δεν είναι η φυσιολογική ροή της ζωής τους εκεί μέσα. Πολλά λέγονται για να ειπωθούν και βλέποντας τις ερωτήσεις που τους γίνονται από τους δημοσιογράφους και το σενάριο που δημιουργεί ο σκηνοθέτης, παίρνουν γραμμή τα παιδιά και τονίζουν λεπτομέρειες και εικόνες που θέλουν», σχολιάζει ο Πάνος Καλίδης.

«Και στο Survivor υπάρχει σκηνοθέτης», τονίζει ο τραγουδιστής.

«Ο Χανταμπάκης βρήκε επιτέλους τον εαυτό του. Τον γνωρίσαμε κάπως, ξέρουμε τον χαρακτήρα του, είναι εκρηκτικός. Έχει άποψη σαν άνθρωπος και μέχρι τώρα τον είδαμε να κρατάει άμυνα», αναφέρει στη συνέχεια.

«Μπορεί να συμβαίνει και κάτι ερωτικό στο Survivor. Είναι δύσκολες οι συνθήκες και επειδή στο All Star τρώνε καλά και περνάνε καλά σαν να έχουν πάει διακοπές στον Άγιο Δομίνικο, μπορεί να έχεις και… ορεξούλες», σημειώνει με χιούμορ ο Πάνος Καλίδης.

«Έχω μιλήσει με την Ελευθερία Ελευθερίου μετά την αποχώρησή της. Νιώθει αδικημένη για όσα συνέβησαν με τον Μάριο αλλά και για την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα εξαιτίας της