Πάνος Καλίδης: «Στα παιδικά μου χρόνια ήμουν αλήτης»

Πάνος Καλίδης

«Στο σχολείο ήμουν στουρνάρι, δεν ήμουν καλός μαθητής, γυρνούσα σπίτι, πετούσα την τσάντα και δεν διάβαζα», είπε ο Πάνος Καλίδης.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Γιώργο Κρικοριάν μίλησε ο Πάνος Καλίδης. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, ενώ τόνισε πως ο ίδιος δεν είναι καλός πατέρας.

«Μεγάλωσα σε ένα χωριό της Δράμας, στα παιδικά μου χρόνια ήμουν αλήτης. Στα 16 μου ήρθαν τα πρώτα ξενύχτια, ξέφυγα από το όριο της ώρας που μου έβαζαν οι γονείς μου. Δεν ήμουν καλό παιδί. Στο σχολείο ήμουν στουρνάρι, δεν ήμουν καλός μαθητής, γυρνούσα σπίτι, πετούσα την τσάντα και δεν διάβαζα.

Μπορεί και να είχα ένα είδος δυσλεξίας στο να αποστηθίσω πράγματα. Έκανα μεγάλο λάθος που παράτησα το σχολείο στην πρώτη γυμνασίου, έχασα πολλά πράγματα. Δεν σκέφτηκα να συνεχίσω το σχολείο. Στα 21 ξεκίνησα το τραγούδι και είχα άλλους στόχους πλέον», είπε ο Πάνος Καλίδης.

Ο Πάνος Καλίδης είπε στη συνέχεια: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας. Σε ευαίσθητα θέματα που έχουν να κάνουν με οικογένεια και παιδιά, έχω υψηλά standards. Επηρεασμένος από άλλους παράγοντες, δεν μπορώ να δώσω το 100% που πιστεύω ότι θα μπορούσα να έχω δώσει».