Πάνος Καλίδης: «Που πας βρε στο Survivor; Είσαι παππούς εσύ»

Λεάννα Μάρκογλου

Επική ατάκα από την κόρη του δέχθηκε ο Πάνος Καλίδης πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο!

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε, την Δευτέρα, η σύντροφος του Πάνου Καλίδη, Λεάννα Μάρκογλου. Η γοητευτική σύντροφος του τραγουδιστή μίλησε για την τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί του πριν να ξεκινήσει να τον απολαμβάνει στον νέο κύκλο του Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, η Λεάννα Μάρκογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «επικοινώνησε μαζί μου την ημέρα που έφτασε στον Άγιο Δομίνικο. Μιλήσαμε στο Face Time, μου είπε πως είχε πολύ λίγες ώρες και θα του έπαιρναν το τηλέφωνο. Τα ρούχα που πήραν μαζί ήταν πολύ λίγα λεπτά, οπότε η ετοιμασία της βαλίτσας κράτησε πέντε λεπτά»!

«Στα παιδιά είπε πως θα φύγει, έτσι, χαριτολογώντας και η μεγάλη μας κόρη, να πω την αλήθεια, λίγο τον τρόλαρε! Του λέει, «που πας βρε μπαμπά; Είσαι παππούς εσύ»! Εντάξει, γελάσαμε αλλά ήταν πολύ συγκινητική στιγμή γιατί του έδωσαν κάποια γράμματα που τα πήρε μαζί για να τα διαβάσει. Κλάψαμε πάρα πολύ» πρόσθεσε με χαμόγελο η γοητευτική σύντροφος του γνωστού τραγουδιστή.

Όσον αφορά για την οικονομική πρόταση που δέχθηκε ο Πάνος Καλίδης για να βρεθεί στο Survivor, η Λεάννα Μάρκογλου δήλωσε πως «η αλήθεια είναι ότι είναι καλά τα χρήματα. Ως εκεί. Εντάξει, αυτό».