Πάνος Καλίδης: Παγωμένες αντιδράσεις για τις δηλώσεις του

Πάνος Καλίδης

"Η προσωπική μας γνώμη καμιά φορά μπορεί να είναι επικίνδυνη".

Η θεωρία που ανέπτυξε ο Πάνος Καλίδης για τους ομοφυλόφιλους και την ομοφυλοφιλία, προξένησε, εύλογα, πολλές αντιδράσεις. Οι δηλώσεις του έπαιξαν παντού και έφτασαν και Στη Φωλιά των Κου Κου…

Πάνος Καλίδης: «Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων…»

Σε ένα παγωμένο κλίμα, η Μαριλού Ρεπαπή πήρε τον λόγο και είπε: «Διαφωνώ πάρα πολύ με τέτοιες δηλώσεις όταν γίνονται δημοσίως. Θεωρώ ότι δεν πρέπει. Έχει δικαίωμα να πιστεύει ό,τι θέλει από τη στιγμή που δεν κάνει κακό σε κάποιον άνθρωπο, αλλά όταν κάνεις τέτοιες δηλώσεις, καλό είναι να είσαι προσεκτικός και το έντυπο που το δημοσιεύει, κατά τη γνώμη μου, ώστε να μην περιθωριοποιείς και να μην στοχοποιείς ανθρώπους, οι οποίοι μπορεί από αυτό να υποστούν άσχημες συνέπειες. Η προσωπική μας γνώμη καμιά φορά μπορεί να είναι επικίνδυνη».

Η Κατερίνα Καραβάτου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Πραγματικά είναι σωστό να είμαστε προσεκτικοί όταν διατυπώνουμε δημόσιο λόγο προς όλες τις κατευθύνσεις. Σε πιάνει ένα σφίξιμο, σκέφτεσαι διάφορα πράγματα που μπορεί αυτό να προκαλέσει και είναι καλό να είμαστε πολύ πολύ προσεκτικοί».

Πλήθος γνωστών celebrities τοποθετήθηκαν δημόσια για το θέμα, ενάντια των δηλώσεων που έκανε ο τραγουδιστής.