Πάνος Καλίδης: «Οι γυναίκες με την ένδυσή τους βιάζουν πρώτα την ψυχή του άντρα…»

Πάνος Καλίδης

"Μπορεί κάποια να έχει πιει, μπορεί να έχει χωρίσει, μπορεί χίλια δυο πράγματα... που να την οδηγήσουν να σου φερθεί λίγο ανήθικα. Υπάρχει και ο αντρικός βιασμός".

Μιλώντας στο Καλοκαίρι #not για τυχόν παρενόχληση που έχει δεχτεί στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζεται, ο Πάνος Καλίδης είπε: «Εκείνη τη στιγμή παρουσιάζω κάτι, μπορεί κάποια να έχει πιει, μπορεί να έχει χωρίσει, μπορεί χίλια δυο πράγματα… που να την οδηγήσουν να σου φερθεί λίγο ανήθικα. Υπάρχει και ο αντρικός βιασμός. Έχω υποστεί… Βέβαια, ο άντρας δεν βιάζεται σωματικά, βιάζεται ψυχολογικά. Οι γυναίκες με την ένδυσή τους βιάζουν πρώτα την ψυχή του άντρα κι έτσι ο άντρας δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, υποκύπτει».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Πάνος Καλίδης εξομολογήθηκε για τον εθισμό του στον τζόγο. «Με τον τζόγο είχα εθιστεί κάποια στιγμή και παρέμεινα εθισμένος για δύο χρόνια. Μετά τη δουλειά, όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους που είναι στη νύχτα και τον τζόγο, πηγαίνεις στα λημέρια τους. Ήθελα το εύκολο χρήμα, που στην αρχή σε γλυκαίνει και μετά στα παίρνει πίσω… Μετά σοβάρεψε. Το είχα για κέρδος κι έχανα… Έχανα, έχανα, ώσπου ήμουν περισσότερο χαμένος παρά κερδισμένος», είχε δηλώσει.