Πάνος Καλίδης: «Ο Αλέξης Παππάς σκεφτόταν από πριν τι θα πει»

Πάνος Καλίδης

"Μπήκα στο Survivor 77 κιλά, έπεσα στα 69 και τώρα είμαι 74. Αν ξαναέμπαινα μέσα δεν θα έπαιρνα τόσο πολύ τα πράγματα τοις μετρητοίς", λέει ο Πάνος Καλίδης.

Ο Πάνος Καλίδης μίλησε στο Πρωινό για τη συμμετοχή του στο Survivor, τον Τριαντάφυλλο, τον James και τον Αλέξη Παππά.

«Μπήκα στο Survivor 77 κιλά, έπεσα στα 69 και τώρα είμαι 74. Αν ξαναέμπαινα μέσα δεν θα έπαιρνα τόσο πολύ τα πράγματα τοις μετρητοίς. Θα σκεφτόμουν ότι όλα αυτά δεν τα ζούμε κανονικά, αλλά είναι εξαιτίας της πείνας και της ψυχολογικής πίεσης», δήλωσε ο Πάνος Καλλίδης και συνέχισε:

«Ο Τριαντάφυλλος έχει ένα δικό του κόσμο. Ωραίος στην παρέα, περνάς όμορφα μαζί του, έχουμε βγει για φαγητάκι. Θα συνεργαζόμουν μαζί του, δεν μου έχει γίνει πρόταση.

Τον είδα τον James στο J2US. Τηλεοπτικά εντάξει είναι, στη φωνή δεν… Η φωνή πλάθεται. Φτάσαμε βαθιά τις συζητήσεις για το J2US, δεν προχώρησε όμως».

«Ο Αλέξης Παππάς είναι ο γόης της παρέας, ωραίο παιδί. Του ταιριάζει ο ρόλος του Bachelor, είναι σαν να λέει το ποιηματάκι. Στο Survivor σκεφτόταν από πριν τι θα πει και έλεγε στους οπερατέρ «θα δεις τι θα πω σήμερα, θα τα κάνω όλα έτσι, όλα αλλιώς». Άρα μπορεί να είναι και δικές του ατάκες. Όμως, γιατί να μην του λέει και η παραγωγή τι θα πει σε κάποια σημεία», ανέφερε ο Πάνος Καλίδης για τον Αλέξη Παππά.