Πάνος Καλίδης: «Νομίζω ότι το Survivor All Star με χρειάζεται φέτος»

Πάνος Καλίδης

Έτοιμος ο Πάνος Καλίδης για το Survivor All Star!

Μια συνέντευξη γεμάτη… Survivor παραχώρησε ο Πάνος Καλίδης στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και τη δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών του εμφανίσεων. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως βλέπει με πολύ καλό μάτι μια επιστροφή του στον Άγιο Δομίνικο για την All Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Καλίδης εξομολογήθηκε πως «νομίζω ότι το Survivor με χρειάζεται φέτος! Γιατί άμα δεν πάω εγώ η κόκκινη ομάδα θα πεινάσει. Έχουμε μιλήσει για το Survivor All Star αλλά επίσημα, όχι, δεν μου έχει γίνει πρόταση. Φυσικά και υπάρχει στις κουβέντες μας, πολλά παιδιά ξέρω ότι ενδιαφέρονται και έχουν κάνει μια επικοινωνία. Το βασικό όλων είναι το οικονομικό, οι συνθήκες μέσα και πότε θα μπούνε. Από τον πρώτο δηλαδή μήνα ή από τον δεύτερο».

«Το οικονομικό κομμάτι δεν θα είναι προϋπόθεση γιατί, αν ξέρω ότι παίρνουν όλοι τα ίδια, δεν μπορείς να πεις κάτι. Όμως το πόσα ζητάει ο καθένας είναι δικαίωμα του».

«Σίγουρα θα ήθελα ένα run με τον Τριαντάφυλλο! Τον έχω τουλάχιστον 6 ή 7 στα 10… Άλλωστε έχει κάνει τόση προπόνηση και δεν πήγε τσάμπα, νομίζω ότι τώρα έχει ανέβει και η τιμή» πρόσθεσε, επίσης, ο