Πάνος Καλίδης για Survivor: «Έχω μάθει από τον Λιανό ότι συζητιέται πολύ το όνομά μου»

Πάνος Καλίδης

Ο Πάνος Καλίδης για την ενδεχόμενη συμμετοχή του στο All-Star κύκλο του reality επιβίωσης

Καλεσμένος στην εκπομπή «ΤASOS στην TV» στο Βεργίνα TV βρέθηκε ο Πάνος Καλίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στον δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό Τάσο Ριζόπουλο για το ενδεχόμενο να τον δούμε στο «All-Star Survivor», που αναμένεται να βγει στον «αέρα» τον Ιανουάριο.

«Έχω μάθει από τον Λιανό ότι συζητιέται πολύ το όνομά μου όμως τηλέφωνο για να μπω δεν έχει γίνει επίσημα» ξεκαθαρίζει ο Πάνος Καλίδης και προσθέτει: «Και το 2021, ενώ είχαμε κάνει ένα ραντεβού και δεν είχαμε κανονίσει κάτι, και 3 μέρες πριν φύγει η αποστολή χτύπησε το τηλέφωνο».

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής δήλωσε ότι θεωρεί απίθανο το γεγονός να πάει ο Άρης Σοϊλέδης στον Άγιο Δομίνικο, αφού προτεραιότητά του είναι τώρα η οικογένεια, ενώ δηλώνει ότι θα έπαιρνε εκεί μαζί του τη σύζυγό του, αρκεί να είχε μαζί της το κινητό της τηλέφωνο.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Πάνος Καλίδης αναφέρθηκε και στην πρόσφατη αποχώρησή του από το νυχτερινό σχήμα στο οποίο εμφανιζόταν. «Ο επιχειρηματίας, με την προσθήκη της κυρίας Στανίση, η οποία είναι αξιολάτρευτη και έχω πολύ καλές σχέσεις μαζί της, θέλησε να κάνει ένα νέο deal στο οποίο δεν συμφώνησα» τόνισε ο τραγουδιστής.