Πάνος Καλίδης για Celebrity: «Δεν θα το ξανάκανα, τα ριάλιτι πρέπει να έχουν ένα τέλος»

Πάνος Καλίδης

"Το ποσό με το οποίο έκλεισα τη συμφωνία ήταν πάρα πολύ ικανοποιητικό" παραδέχεται ο Πάνος Καλίδης.

Εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας ξεκινάει ο Πάνος Καλίδης και με αυτή την αφορμή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα την Κυριακή στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, ο τραγουδιστής μίλησε για την εμπειρία που βίωσε δύο φορές στον Άγιο Δομίνικο εξηγώντας πως δεν θα το ξαναέκανε σήμερα.

Ειδικότερα, ο Πάνος Καλίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η πρόταση για το Celebrity ήταν πάρα πολύ δελεαστική, το ποσό με το οποίο έκλεισα τη συμφωνία ήταν πάρα πολύ ικανοποιητικό για μένα σε μια περίοδο που δεν είχα κάτι να κάνω εδώ. Έκανα πάρα πολύ καλά που πήγα αλλά δεν θα το ξανάκανα γιατί πιστεύω ότι για μένα τα ριάλιτι πρέπει να έχουν ένα τέλος. Να τελειώσουν κάπου εδώ. Survivor, Celebrity και J2US νομίζω πως για μένα ήταν αρκετά».

«Πιστεύω πολύ στον θρησκευτικό γάμο και θεωρώ ότι «δένει» ένα ζευγάρι. Όμως ο γάμος γενικά για μένα είναι κάτι πολύ σημαντικό και ιερό. Η πρόταση γάμου έγινε ουσιαστικά με ένα δώρο. Το να γονατίσεις δεν δείχνει σεβασμό προς την γυναίκα, μπορεί να δείξεις με άλλα πράγματα τον σεβασμό σου» πρόσθεσε επίσης ο Πάνος Καλίδης, για την απόφαση να παντρευτεί την μητέρα των παιδιών του, στην ψυχαγωγική εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.

«»Είμαι από τους καλλιτέχνες που τα προσωπικά μου, ειδικά τόσο σοβαρά θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και τα παιδιά, δεν μου αρέσει να τα πολυσυζητάω. Δεν είμαι από αυτούς που θέλω να κάνω τον γάμο μου «ώπα» και να το τραβήξω ώστε να πετύχω κάποιο στόχο».