Πάνος Ιωαννίδης: Το όχι στον Acun Ilicali – Τι λεφτά πρόσφερε ο Τούρκος στους κριτές του MasterChef

Πάνος Ιωαννίδης

«Πάντα η οικογένεια είναι στα άμεσα σχέδια, το θέμα είναι να υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μίλησε ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο διακεκριμένος σεφ απάντησε για την άρνηση των κριτών του MasterChef στην πρόταση του Acun Ilicali, επιβεβαιώνοντας τα όσα έχουν ήδη γραφτεί, ότι δηλαδή η πρόταση του Τούρκου παραγωγού ήταν κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

«Ναι, ισχύει! Είχαμε μια πάρα πολύ δελεαστική πρόταση από άλλο κανάλι, από μια αντίστοιχη εκπομπή. Τα ποσό είναι κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, πολύ δελεαστικό ποσό, αλλά πέραν το χρημάτων νομίζω ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα που πρέπει να βάλουμε στο αντίβαρο», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο Πάνος Ιωαννίδης συνέχισε: «Ο ανταγωνισμός είναι καλός! Σε αυτή την περίπτωση έχουμε απέναντί μας εξαιρετικούς μάγειρες. Το MasterChef είναι MasterChef, όπως καταλαβαίνετε. Αν θέλω να γοητεύσω μια γυναίκα δεν της μαγειρεύω. Έχω τόσους πολλούς συναδέλφους, εξαιρετικούς σεφ, και πηγαίνουμε έξω για κάποιο φαγητό».

«Ο Σωτήρης μια χαρά, ο Λεωνίδας μια χαρά και για μένα… κάτι θα ‘χει ο Θεός. Πάντα η οικογένεια είναι στα άμεσα σχέδια, το θέμα είναι να υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος», πρόσθεσε επίσης ο Πάνος Ιωαννίδης.