Πάνος Ιωαννίδης: «Κόκκαλο» στο Πρωινό με τις αποκαλύψεις για τον κριτή του MasterChef

Σταμάτης Κωβαίος

"Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι λίγο πιο προς τις γυναίκες... είναι πώς να το πω... αγαπάει τις γυναίκες πιο πολύ".

Ο Σταμάτης Κωβαίος, ο παίκτης του MasterChef που αποχώρησε από το reality μαγειρικής οικειοθελώς, μίλησε στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη για τα πολλά αρνητικά μηνύματα που είχε δεχτεί το πρώτο διάστημα όταν έφυγε από το παιχνίδι. Ο ίδιος, όμως, έκανε και κάποιες… άβολες αποκαλύψεις για έναν κριτή του MasterChef. Ο Πάνος Ιωαννίδης φαίνεται πως έχει κάποιες… αδυναμίες, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Σταμάτης Κωβαίος: «Με τον κύριο Ιωαννίδη δεν ταίριαξα και πάρα πολύ, δεν είχαμε άμεση σχέση. Με τον κ. Κουτσόπουλο και τον κ. Κοντιζά ταίριαξα πιο πολύ. Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι λίγο πιο προς τις γυναίκες… είναι πώς να το πω… αγαπάει τις γυναίκες πιο πολύ. Του αρέσουν πιο πολύ οι γυναίκες. Ο Σωτήρης Κοντιζας και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν λίγο παραπάνω ανοιχτοί με εμάς».

Οι αποκαλύψεις για τον κριτή του MasterChef δεν σταμάτησαν εκεί, ο Σταμάτης Κωβαίος συνέχισε λέγοντας: «Ο Πάνος Ιωαννίδης μας καθυστερούσε λίγο με τα γυρίσματα, ήταν λίγο ξεχασιάρης με τα λόγια του και με αυτά που έπρεπε να πει. Κρατούσε 2-3 ώρες ακόμα το γύρισμα με τον κ. Ιωαννίδη, αλλά εντάξει τον αγαπάμε. Τα ξεχνούσε, τα έλεγε 5-6-7-10-20 φορές»!

«Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι πολύ γοητευτικός, αλλά δεν τον βλέπω για κάτι παραπάνω»