Πάνος Ιωαννίδης: «Αυτή είναι η μυστική συνταγή του MasterChef»

Πάνος Ιωαννίδης

"Δεν με αγχώνει το γεγονός πως η μυθοπλασία φέτος πάει καλύτερα από τις εκπομπές" παραδέχεται ο Πάνος Ιωαννίδης.

Στην προετοιμασία για τον νέο κύκλο του MasterChef βρίσκεται ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Ο γοητευτικός σεφ και κριτής του ριάλιτι μαγειρικής αναφέρθηκε στο ευφάνταστο τρέιλερ,

Ειδικότερα, ο Πάνος Ιωαννίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω ότι όλοι τσαλακωθήκαμε στο νέο τρέιλερ, όλοι κάναμε πράγματα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με εμάς και ίσως εγώ λίγο παραπάνω. Η σκέψη ήταν και από τους τρεις μας, από την παραγωγή και από τον σκηνοθέτη μας».

«Τα γυρίσματα του MasterChef πάνε πάρα πολύ ωραία, ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, έχουμε φοβερά άτομα που έχουν μπει μέσα και σε χαρακτήρες και σε υψηλό μαγειρικό επίπεδο. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να πάει ένα βήμα παραπέρα όλο το πρότζεκτ».

«Δεν με αγχώνει το γεγονός πως η μυθοπλασία φέτος πάει καλύτερα από τις εκπομπές. Κοιτάζω αυτό που κάνουμε εμείς και από κει και πέρα ότι γίνει, έγινε! Δεν συγκρίνουμε ποτέ τίποτα» συμπλήρωσε ο σεφ και κριτής του MasterChef. «Η μυστική συνταγή του MasterChef είναι να κάνουμε ένα πρότζεκτ που το πιστεύουμε, περνάμε καλά και βγάζουμε αυτή την ενέργεια και μεταξύ μας και μεταξύ του κόσμου που συνεργάζεται μαζί μας».