Πάνος Δημάκης: Απαντά στα σχόλια της Μιρέλλας Παπαοικονόμου για τις «17 Κλωστές»

Γεράκι

"Εγώ θα σας πω τη δική μου εμπειρία με τον Πάνο Βλάχο. Αυτό ίσως έχει περάσει στο ντούκου από κάποιους δημοσιογράφους".

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Πάνος Δημάκης. Ο γνωστός και ως «Γεράκι» από το τηλεπαιχνίδι «The Chase» με τη Μαρία Μπεκατώρου υπογράφει το βιβλίο «17 Κλωστές», το οποίο μεταφέρθηκε στη μικρή οθόνη σε σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου και σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια.

Ο Πάνος Δημάκης έδωσε τη δική του απάντηση στα σχόλια που έκανε η σεναριογράφος, η οποία σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο «Στούντιο 4» εξέφρασε το παράπονο πως το όνομά της δεν ακούγεται στους συντελεστές της σειράς σε αντίθεση με εκείνο του σκηνοθέτη και του συγγραφέα.

«Τα σχόλια για τη σειρά είναι διθυραμβικά, νομίζω ότι έχει καταπλήξει τον κόσμο. Ο συνδυασμός όλων αυτών των συντελεστών δεν θα μπορούσε να μη δώσει αυτό το αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο γνωστός συγγραφέας.

«Υποθέτω ότι θα ήθελε – και δικαίως αν με ρωτάτε – να ακούγεται το όνομά της λίγο παραπάνω με πιο πολλές λεπτομέρειες, γιατί η ίδια έχει μία τεράστια ιστορία», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο Πάνος Δημάκης.

«Εγώ θα σας πω τη δική μου εμπειρία με τον Πάνο Βλάχο. Την ημέρα που είχα κι εγώ ένα μικρό γύρισμα μαζί του στη σειρά ήταν με ένα μήλο όλη την ημέρα. Όχι μόνο έχασε κιλά, ήθελε να νιώσει στο πετσί του τη στέρηση, να νιώσει ανήμπορος.

Αυτό ίσως έχει περάσει στο ντούκου από κάποιους δημοσιογράφους και να έχουν δώσει έμφαση σε άλλες πτυχές της προσωπικότητάς του», ανέφερε σε άλλο σημείο των δηλώσεων ο Πάνος Δημάκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τον πρωταγωνιστή της σειράς.