Πάνος Αργιανίδης: «Κωλοτούμπα» για τη Σάρα Εσκενάζυ! «Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να την εκθέσω…»

Πάνος Αργιανίδης

Ο Πάνος Αργιανίδης παίρνει πίσω τις δηλώσεις του περί φλερτ με την Σάρα Εσκενάζυ.

Ο Πάνος Αργιανίδης μιλώντας στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του για τη Σάρα Εσκενάζυ και το φλερτ που υπήρξε, μαζεύει τις δηλώσεις του…

«Επειδή ειπώθηκαν πολλά πράγματα και έχει διαστρεβλωθεί λίγο αυτό και η Σάρα είναι ένα καλό παιδί και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να την εκθέσω, γιατί είμαι σίγουρος ότι μπορεί να στεναχωρήθηκε με όλο αυτό. Με την Σάρα ούτε ραντεβού υπήρξε, εγώ στο μαγαζί της πήγα και υπήρχαν και άλλα παιδιά και άλλοι παίκτες. Δεν βγήκα ποτέ μαζί της. Τους γονείς της τους γνώρισα όπως τους γνώρισαν και τα άλλα παιδιά.

[dfp_ads id=236982]

Νομίζω ότι όλο αυτό, ίσως και ο τρόπος που το είπα, λίγο παρερμηνεύτηκε. Ωστόσο το ενδιαφέρον που υπήρξε, υπήρξε από τη δική μου πλευρά, δηλαδή ποτέ δεν είπα ότι η Σάρα ανταποκρίθηκε, ή ότι η Σάρα είχε την ίδια άποψη. Είναι μια όμορφη κοπέλα, όπως ξέρουμε όλοι, ότι είναι ένα καλό παιδί το ξέρουμε όλοι. Παρόλα αυτά πήρε μια έκταση που δεν χρειάζεται και η Σάρα είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να διαχειρίζεται τα προσωπικά της πολύ σωστά, πιστεύω ότι μπορεί να έχει κάτι άλλο στη ζωή της που δεν το ξέρω, δεν με αφορά κιόλας. Εγώ είπα κάτι που της το εξέφρασα και μέσα στο παιχνίδι, ότι είναι μια όμορφη κοπέλα και καλή και όλο ήταν από τη δική μου πλευρά, οπότε όλο αυτό με τα φλερτ αυτά δεν ισχύουν» δήλωσε ο Πάνος Αργιανίδης, αναιρώντας τον ίδιο του τον εαυτό αφού στην εκπομπή dot. είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Υπήρχε ένα φλερτ δικό μου με τη Σάρα.»

Δείτε εδώ τις προηγούμενες δηλώσεις του για τη Σάρα Εσκενάζυ και το φλερτ, που συζητήθηκαν πολύ!
Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!