Πάνια σε Καραβάτου: «Να σταματήσουμε αυτή τη γελοιότητα; Με είχατε απειλήσει από το πρωί»…

Κάλεσαν την Αννίτα στο τηλέφωνο από το Μες Στην Καλή Χαρά, αλλά... - Σπυροπούλου: «Κακώς είσαι στο τηλέφωνο»! - Πάνια: «Βλέπω ότι έχετε μεγάλη ανησυχία γι' αυτό»... - ΒΙΝΤΕΟ

Να κάνουν έκπληξη στον καλεσμένο τους Μανώλη Κονταρό θέλησαν από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ALPHA, όμως η Αννίτα Πάνια που βγήκε στο τηλέφωνο φαίνεται πως δεν ήταν …μες στην καλή χαρά.

Αρχικά, η Κατερίνα Καραβάτου νόμιζε ότι ήταν η Αννίτα αυτή που είχε καλέσει στην εκπομπή. «Δεν έχω δηλώσει συμμετοχή για το συγκεκριμένο ακριβώς, απλώς δέχτηκα μια κλήση από οικείο νούμερο.», ήταν η αποστομωτική απάντηση της Αννίτας. «Κι εμείς που νομίζαμε ότι εσείς πήρατε τηλέφωνο. Ήταν λάθος.», είπε αμήχανα η Κατερίνα. «Θέλετε να σταματήσουμε αυτή τη γελοιότητα;», πήρε πίσω ως απάντηση και η …έκπληξη φανερώθηκε στον Μανώλη Κονταρό.

Στη συνέχεια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να δείξει με αυστηρό ύφος ότι ήθελε την Αννίτα Πάνια καλεσμένη στο πλατό: «Κανονικά θα έπρεπε να σε φέρουμε Αννίτα, γιατί συνεχίζεις μετά. Κακώς είσαι στο τηλέφωνο»! «Κάποια άλλη στιγμή…», είπε «παγωμένα» η παρουσιάστρια και συνέχισε με χιούμορ: «Έχω δει όλη την εκπομπή σας σήμερα γιατί με είχατε απειλήσει από το πρωί ότι θα με πάρετε τηλέφωνο». 

Κι επειδή η ανατρεπτική παρουσιάστρια δεν πολυσυμπαθεί τις εκπλήξεις, ολοκλήρωσε το τηλεφώνημα με μια σπόντα: «Επίσης σήμερα έχω ένα πολύ ωραίο θέμα στην εκπομπή, επειδή βλέπω ότι σας ενδιαφέρει πάρα πολύ και έχετε μεγάλη ανησυχία γι’ αυτό»…

//www.youtube.com/embed/HkicCJScir8

Δείτε ακόμα:

Το τηλεφώνημα για τον γιο της που πάγωσε την Αννίτα Πάνια στον αέρα της εκπομπής!

Πασίγνωστος ηθοποιός βγήκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια