Παναγιώτης Βασιλάκος: «Όταν μπήκα στο Nomads πίστευα ότι…»

Παναγιώτης Βασιλάκος

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μιλά για τη σχέση του και πως τον επηρέασε το Nomads.

Λίγες μέρες μετά την οικειοθελή αποχώρηση του από το Nomads, ο Παναγιώτης Βασιλάκος μιλά στη Βένια Καραγιάννη και στο περιοδικό People τόσο για τη σχέση του και το πως αντιμετώπισε την απόφαση του να μπει στο ριάλιτι, όσο και για τα πράγματα που άλλαξε το παιχνίδι σε εκείνον.

Με τις γυναίκες είσαι έτσι διεκδικητικός; 

Ναι, είμαι κυνηγός. Αν θέλω μια γυναίκα, θα την καταφέρω, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγει. Εντάξει, μου έχουν πει και «όχι», και τι έγινε;

Τώρα είσαι σε σχέση εδώ και δύο χρόνια. Σωστά;

[dfp_ads id=236982]

Είμαι με την Νταϊάνα από τότε που εκείνη ήταν 17 χρονών. Γνωριστήκαμε σε μια πασαρέλα και δεν το πίστευα όταν μου είπε την ηλικία της. Δεν της φαινόταν ότι ήταν τόσο μικρή. Για να καταλάβεις, πήγαινα να την πάρω από το σχολείο και τη ρωτούσα αν διάβασε, πως είναι τα μαθήματα της, αν ήθελε βοήθεια και δεν της άρεσε καθόλου. Είναι μια όμορφη κοπέλα με μυαλό, από την οποία εγώ μαθαίνω.

Πως το πήρε όταν της είπες ότι θα πας στο Nomads;

Έπαθε κατάθλιψη γιατί αυτά τα δυο χρόνια συνέχεια φεύγω για δουλειές real estate. Στεναχωρήθηκε πολύ. Είχαμε θέμα. Όταν μπήκα στο παιχνίδι, πίστευα ότι ήμουν ένας εγωιστής που στενοχωρώ άλλους ανθρώπους για να κάνω ένα καπρίτσιο.

Σου βγήκαν παραπάνω ευαισθησίες εκεί;

Ναι. μπορεί να είμαι δυναμικός, αλλά είμαι και πολύ ευαίσθητος. Ήθελα να κερδίσω το έπαθλο και ξαφνικά είδα τα απιδιά εκεί, στο Παλαούαν, που δεν έχουν να πιουν ούτε νερό. Ένα σκεπτόμενο και ευαίσθητο άνθρωπο δεν μπορεί να μην το πειράζουν αυτά. Δεν είμαι μόνο το «ήρθαμε να ζήσουμε τη ζωή μας» είναι και κάτι μεγαλύτερο.