Παναγιώτης Βασιλάκος: «Καρφώνει» συμπεριφορές στο Nomads! «Λυπάμαι για μερικούς…»

Παναγιώτης Βασιλάκος

Τι είπε για την Αποστολία Ζώη ο πρώην παίκτης του Nomads!

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρέθηκε στην παρέα του Πρωινού για να σχολιάσει τα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης έκανε λόγο για χαρακτήρες που αλλάζουν μέσα στο παιχνίδι «καρφώνοντας» τους παίκτες…

«Μου άρεσε, αλλά πάλι καλά που έχω φύγει, γιατί με αυτά που βλέπω και ακούω και πως οι χαρακτήρες αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη, λυπάμαι για μερικούς, αλλά τέλοσπάντων. Δεν χρειάζεται να πω επειδή δεν είναι ωραίο και δεν τους έχω μπροστά. Από αυτά που ξέρω επειδή ήμουν μέσα πριν και με αυτά που ακούω… ότι να’ ναι. Και η Κολέτσα καλά έκανε και έφυγε τελικά. Μπράβο στην κοπέλα.

[dfp_ads id=236982]

Ο Μαυρίδης μπορεί να κουράστηκε και να είπε δεν θέλω αύριο να τσακωνόμαστε το καταλαβαίνω κι αυτό. Μπορεί να συμβεί και αυτό. Επειδή ήταν άρρωστος και είχε ανεβάσει πυρετό, μπορεί να το είδε λίγο πιο μαλακά το πράγμα.

Θα σου πω ένα λακωνικό παράδειγμα για να μην το προχωράμε πολύ. Όταν ήταν τραυματίας ο Παπαδόπουλος, έμαθα ότι του έκαναν μαρς γιατί θα έπρεπε να αποχωρήσει από μόνος του και να μην φύγει η Πλατανιώτη. Να το σώσουν κάπως έτσι το θέμα οι συμπαίκτες του. Ήταν τραυματίας, θυμάσαι ότι έφυγαν ταυτόχρονα και η Ευαγγελία και ο Νίκος, Λόγω προβλήματος ο Νίκος και η Ευαγγελία επειδή έχασε το αγώνισμα και του είχαν πει οι συμπαίκτες του ότι καλύτερα να αποχωρήσεις από πριν για να μη φύγει η Ευαγγελία ή κάποιος άλλος παίκτης από τους Ωκεανούς.

Και βλέπω πχ. που ο Κατσινόπουλος είναι τραυματίας και σκέφτομαι εγώ τώρα, σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν θέλεις ο άλλος να είναι τραυματίας έτσι ώστε να τον ψηφίσεις και να φύγει; Και ξαφνικά βλέπω ότι δεν τον ψηφίζει γιατί λέει είναι τραυματίας και δεν θέλω να τον στείλω στον τάκο. Γενικά αυτό είναι λίγο περίεργο. Δεν θέλω να στοχεύσω στην Αποστολία, σε αυτό που είπε, αλλά γενικά αυτό που βλέπω δεν μου κάθεται καλά. Είναι πολλά αυτά που είδα μέσα στην εβδομάδα. Μου έρχεται αυτό σαν εικόνα, ότι περιμένεις ο άλλος να τραυματιστεί για να τον κερδίσεις και δεν τον ψηφίζεις και λές επειδή είναι τραυματίας.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Nomads!