Παναγιώτης Βασιλάκος: Η επανασύνδεση με την σύντροφο του, το Bachelor και οι φήμες περί γάμου

Παναγιώτης Βασιλάκος

"Σίγουρα στεναχωρήθηκε που πήγα στο Bachelor" παραδέχεται ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή σκέφτεται να κάνει ο Παναγιώτης Βασιλάκος μαζί με την εκλεκτή της καρδιάς του, Ντιάνα και μίλησε για αυτό στην Χριστιάννα Κοχλατζή και την κάμερα του Happy Day την Πέμπτη στον Alpha. Μάλιστα, ο πρώτος Έλληνας Bachelor εστίασε τόσο στο διάστημα που εν μέσω χωρισμού βρισκόταν στο ριάλιτι της αγάπης, όσο στην επανασύνδεση και βεβαίως τα μελλοντικά σχέδια τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος εξομολογήθηκε πως «ήμασταν μαζί για πέντε χρόνια, είχαμε χωρίσει το 2020 και η αλήθεια είναι ότι ήρθαμε κοντά με την Ντιάνα όταν είχε μια απώλεια στη ζωή της. Έφυγε ο μπαμπάς της από την ζωή, με πήρε τηλέφωνο η μαμά της, αυτό μας έφερε πιο κοντά και ξεκινήσαμε πάλι να τα ξαναβρίσκουμε. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι η Ντιάνα σαν άνθρωπος, όχι σαν γυναίκα και σαν σύντροφος, θεωρώ ότι με έμαθε ξεκάθαρα τι σημαίνει να αγαπάς».

«Όλο αυτό το διάστημα που ήμασταν χωρισμένοι, που εγώ ήμουν στο Bachelor και όλα αυτά τα σχετικά, ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκε την δημοσιότητα μου. Ενώ την έπαιρναν τηλέφωνο όλα τα κανάλια για να βγει και να δώσει μια συνέντευξη και να βγει να πει κάτι, ποτέ δεν το εκμεταλλεύτηκε και προτίμησε να παραμείνει ταπεινή χωρίς να δώσει κάποια συνέχεια ή κουτσομπολιό».

«Μετά που συζητήσαμε για το Bachelor, σίγουρα λίγο στεναχωρήθηκε… Εντάξει, το πρότζεκτ το γνώριζε αλλά δεν περίμενε ποτέ να με δει σε ένα τέτοιο πρότζεκτ. Δεν ήξερε ότι θα πάω στο Bachelor και θεωρώ ότι στεναχωρήθηκε

«Υπάρχουν στιγμές που είχαμε συζητήσει και στο παρελθόν το ενδεχόμενο του γάμου, υπάρχουν στιγμές που το έχουμε συζητήσει και τώρα, αλλά ένα ζευγάρι που αγαπιέται πραγματικά και θέλει να είναι μαζί στη ζωή δεν θεωρώ ότι, αν παντρευτεί ή δεν παντρευτεί, ο γάμος ορίζει την εξέλιξη της ζωής τους και του πως θα είναι μαζί. Την πορεία δηλαδή σαν ζευγάρι. Το να πάρεις την πρωτοβουλία να παντρευτείς και να περάσεις το κατώφλι της εκκλησίας είναι κάτι πολύ σοβαρό. Θα πρέπει να είμαστε πολύ σίγουροι, λοιπόν, όταν πάμε να κάνουμε αυτό το βήμα» τόνισε ακόμα ο Έλληνας καλλονός στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.