Παναγιώτης Βασιλάκος: «Είχα πει τότε ότι αν ξαναγίνει αυτό, θα στείλω παντού εξώδικα και αγωγές»

Παναγιώτης Βασιλάκος

«Με τη Νικολέτα από το Bachelor έχουμε τυπικές σχέσεις. Να είναι καλά και εκείνη και η οικογένειά της», είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Ο επιχειρηματίας και πρώην Bachelor, απάντησε και για τη στιγμή που απείλησε ορισμένα ΜΜΕ με αγωγές.

«Στο παρελθόν είχα φτάσει κοντά στο γάμο, είχα κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Η επανασύνδεση με τη σύντροφό μου έγινε όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Πάντα δίνω και δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες στη ζωή μου. Ζηλεύω την κοπέλα μου.

Αν δεν υπάρχει ζήλεια λίγο, τι ήρθαμε εδώ να κάνουμε; Σε μια γυναίκα προσέχω τα άκρα της, το χαμόγελο και τα μάτια της. Έκανα επέμβαση στη μύτη γιατί την είχα σπάσει στην πυγμαχία και το ποδόσφαιρο. Μετανιώνω που δεν πήγα να το κάνω σε πλαστικό», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Κλείνοντας, ο Παναγιώτης Βασιλάκος είπε: «Με τη Νικολέτα από το Bachelor έχουμε τυπικές σχέσεις. Να είναι καλά και εκείνη και η οικογένειά της. Όταν έγραψαν ότι οι γονείς μου δεν είναι οι πραγματικοί, είχα πει ότι αν ξαναγίνει θα στείλω παντού εξώδικα και αγωγές».