Παναγιώτης Βασιλάκος: «Έφτασα πολλές φορές οριακά, δεν περίμενα ότι θα γινόταν αυτό»

Παναγιώτης Βασιλάκος

"Υπήρξαν λάθη ξεκάθαρα στο πως χειρίστηκα κάποια πράγματα" εξομολογήθηκε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, το πρωινό της Τρίτης, στην Χριστιάννα Κοχλατζή και την κάμερα της εκπομπής Happy Day στον Alpha. Ο πρώτος Έλληνας Bachelor μίλησε για την τηλεοπτική του εμπειρία, την δημοσιότητα και τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν τα μέσα καθώς και τα δικά του λάθη.

Ειδικότερα, ο  Παναγιώτης Βασιλάκος εξομολογήθηκε πως «όταν αποφάσισα να μπω στο Bachelor, γιατί κατά κύριο λόγο από εκεί πήρα την «αναγνωρισιμότητα» που έχω τώρα, δεν περίμενα όλη αυτή την αντίδραση. Δηλαδή να παίζεται καθημερινά το όνομα μου στην τηλεόραση και να βάλλεται τόσο πολύ από εκπομπές και παρουσιαστές επί καθημερινής βάσεως. Δεν το περίμενα ότι θα γινόταν αυτό. Στεναχωρήθηκα και έφτασα πολλές φορές οριακά αλλά το έπνιγα μέσα μου, στο σπίτι μου, στο δωμάτιο μου και δεν καταλάβαινα για ποιο λόγο γίνεται».

«Μπορώ να καταλάβω γιατί «πουλάει» το πρότζεκτ, οποιοδήποτε κι αν ήταν, οπότε πρέπει οι εκπομπές να ασχοληθούν με αυτό. Αλλά οι άνθρωποι που κάνουν τις εκπομπές αυτές και έχουν φθαρεί με την παρουσίαση και τα τηλεοπτικά δρώμενα έχουν βιώσει και αυτοί την πίεση και το το να βάλλεται το όνομα τους. Γιατί το κάνουν; Βλέπεις ανθρώπους που έχουν μιλήσει άσχημα άλλοι για αυτούς και το κάνουν οι ίδιοι αυτοί στη συνέχεια σε άλλους ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν κάτι στη ζωή τους»

«Είχε γραφτεί για τους γονείς μου ότι είναι ηθοποιοί. Ας πουν και ας γράψουνε για μένα ότι θέλουν. Αλλά δεν περίμενα ποτέ να φτάσω να διαβάζω πράγματα τα οποία ήταν, όχι απόκοσμα, τρελά. Πες ότι το καταπίνω και αυτό γιατί αποφάσισα εγώ να εκτεθώ στην τηλεόραση. Για ποιο λόγο όμως να πιάνεις τους γονείς ενός ανθρώπου;» συμπλήρωσε, επίσης, ο Παναγιώτης Βασιλάκος στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha. «Υπήρξαν λάθη ξεκάθαρα στο πως χειρίστηκα κάποια πράγματα μέσα στο Bachelor. Υπήρξαν κάποια λάθη στο πως χειρίστηκα μετά την παρουσίαση του Battle of the couples, όχι κατά κύριο λόγο πως το παρουσίασα αλλά πως άφησα να είμαι απροστάτευτος».