Παναγιώτης Βασιλάκος: «Δεν είμαι ρατσιστής. Έχω γεννηθεί στην Αγία Βαρβάρα, η κοπέλα μου είναι από τη Ρουμανία»

Παναγιώτης Βασιλάκος

Η αποκάλυψη για τον Λευτέρη Παρασκευά και τον Κωνσταντίνο Οροκλό! Γιατί αποχώρησε από το Nomads;

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, χείμαρρος, μίλησε ανοιχτά για το Nomads στη Φαίη Σκορδά. Απάντησε για όλους και για όλα!

Έχω γεννηθεί στην Αγία Βαρβάρα, η κοπέλα μου είναι από τη Ρουμανία

Με αυτό που είδα κι εγώ θα έλεγα ότι είμαι… μην πω τι, αλλά δεν είμαι αυτό. Έχω γεννηθεί στην Αγία Βαρβάρα, ξέρουμε πολύ καλά τι πάει να πει Αγία Βαρβάρα και αν είμαι ρατσιστής ή όχι. Είναι μια περιοχή με τσιγγάνους. Εγώ έχω βαφτίσει τσιγγάνους και συνυπάρχω μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια και ξέρουν αν είμαι ρατσιστής μαζί τους ή όχι. Η κοπέλα μου είναι από τη Ρουμανία. Αυτό που βγήκε προς τα έξω ότι είμαι ρατσιστής, είναι το μοναδικό σημείο που στεναχωρήθηκα. Έχω δουλέψει σε πολλές χώρες και είμαι κι εγώ μετανάστης εκεί.

Το επεισόδιο που συνέβη στο μπάσκετ

Όταν πήγαμε να παίξουμε μπάσκετ, περίμενα ότι θα κάνουμε κανένα σουτάκι, ένα στημένο πράγμα για το ριάλιτι. Ο Λευτέρης και ο Οροκλός μου λένε πάμε να παίξουμε έχουμε βάλει στοίχημα 100 πέσο να πάρουμε σοκολάτες. Λέω «Συγγνώμη, ήρθαμε στις Φιλιππίνες να παίξουμε με τα παιδιά που δεν έχουν να φάνε και θέλουμε να τους κερδίσουμε κιόλας; Να τα δώσουμε τα λεφτά σε αυτούς, να φάνε αυτοί σοκολάτες. Εμείς σε δυόμιση μήνες θα τρώμε κρέπες και γλυκά». Και μου λένε: «Όχι, θα παίξουμε δυνατά να το πάρουμε». Επειδή ήμουν ο πιο ψηλός στην παρέα, οι Φιλιππινέζοι εμένα κυνηγούσαν. Είπα στα παιδιά «ήρθα για να διασκεδάσω, όχι για να με σπάσετε στο ξύλο».

Η σχέση του με τη Νατάσα Καλογρίδη

[dfp_ads id=236982]

Η μάνα μου είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα στην ηλικία της Νατάσας, βλέπει αλλιώς τη ζωή και σε κάποιες τέτοιες συζητήσεις δεν έχουμε θέμα ηλικίας. Εμένα η ηλικία είναι στην ψυχή, δεν είναι στο σώμα. Αν ψήφιζα την Εύη ή την Ειρήνη, αυτομάτως κάποιος μπορεί να τους έβγαζε προτεινόμενους. Η Νατάσα είναι μια γυναίκα που έχει κάνει την καριέρα της. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία της αυτό, έχει να κάνει με την πορεία της και την καριέρα της που την έχει ακόμα. Τα κορίτσια είναι νέα και δεν έχουν δείξει πράγματα. Εγώ έτσι το ένιωσα και ήθελα να τους δώσω μια ευκαιρία. Ήταν η πρώτη εβδομάδα, δεν μπορούσα να κρίνω κανέναν αγωνιστικά. Η Νατάσα ήταν σκυλί στα αγωνίσματα, δεν την ψήφισα αγωνιστικά. Την αδίκησα και το παραδέχτηκα. Η ίδια θεωρεί ότι από τους ανθρώπους που γνώρισε μέσα στο παιχνίδι ήμουν ο πιο ειλικρινής.

Ο διαιτητής και οι παραβάσεις

Δεν ήμασταν ομάδα, ήταν ηττοπαθείς. Επικεντρωθήκαμε στο πώς θα φύγει ο Φώτης, δεν καταλάβαμε ότι ο Φώτης ήταν χρήσιμος για τα αγωνίσματα. Εγώ δεν ήθελα να φύγει ο Φώτης, έπρεπε να μείνει στην ομάδα γιατί θα χάναμε, όπως και έγινε. Δεν χάρηκα καθόλου, είχα μείνει άναυδος με τον τρόπο που έχασε. Ο διαιτητής μας έβαζε και σκοτωνόμασταν, έκανε πολλά λάθη. Θα έπρεπε να υπάρχουν 2-3 διαιτητές σε κάθε αγώνισμα. Για το αγώνισμα στο Ντα Βίντσι θα πω μπράβο στον Φώτη που δεν είπε ότι η Νατάσα έκανε παραβάσεις.

Η αποχώρηση

Είχα χάσει τον εαυτό μου από το παιχνίδι και για να φύγω από το παιχνίδι θα έπρεπε να βρω τον εαυτό μου. Αφού κατάφερα και βρήκα τον εαυτό μου πολύ πριν την αποχώρηση, ήμουν έτοιμος να φύγω από το παιχνίδι συνειδητοποιημένος. Μου ήταν πολύ δύσκολο να ανταγωνιστώ τον οποιονδήποτε συμπαίκτη μου. Αν ήμουν στις 8 εβδομάδες ίσως να μην έκανα πίσω, αλλά τώρα που ήταν αρχή θα έκανα πίσω για κάποιον που το χρειάζεται περισσότερο από μένα.