Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Η πανδημία με βρήκε μόνο μου στη ζωή και άφραγκο»

Παναγιώτης Ραφαηλίδης

"Ξεκίνησα το Youtube από την ανάγκη για επικοινωνία" θυμάται ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Στο «Γκαράζ» συνάντησε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης τον Ζήση Ρούμπου, τη νύχτα της Κυριακής, στο πρόγραμμα του Action 24. Μέσα σε όλα, δε, ο τραγουδιστής και συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού αναφέρθηκε στην περίοδο της πανδημίας η οποία και τον οδήγησε, επί της ουσίας, να λειτουργήσει κανάλι στο Youtube!

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης εξομολογήθηκε πως «το 2018 καθόμουν με μια φίλη μου στην κουζίνα, πίναμε καφέ και συνειδητοποίησα ότι το Youtube είναι ένας χώρος που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των νιάτων. Βασιλεύει εκεί το νιάτο και εγώ είχα αρχίσει να νιώθω πως αργοσαπίζω και ανήκω σε μια γενιά πέρα από το νιάτο».

«Οπότε λέω «συγνώμη, γιατί δεν έχει 40αρηδες το Youtube; Θα γίνω ο σαραντάρης του Youtube». Ξεκινήσαμε, έκανα κάποια δειλά πρώτα βήματα με 6 – 7 βίντεο που μόνος μου τα έκανα και μόνος μου τα είδα. Το παράτησα και μετά στην πανδημία, στην πρώτη καραντίνα όπου η βαρεμάρα είχε βαρέσει κόκκινο και αφού είχα κάνει γενική σε όλο το σπίτι και είχα περάσει με οδοντόβουρτσα τους αρμούς από το μπάνιο, το ξεκίνησα και πάλι από την ανάγκη για επικοινωνία».

«Η πανδημία με βρήκε μόνο μου στη ζωή, single, με τον σκύλο μου και άφραγκο. Δεν είμαι όμως νορμάλ άτομο οπότε πέρασα τέλεια! Περνάω πολύ ωραία μόνος μου, δεν φοβάμαι καθόλου την ηρεμία μου» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης στην εβδομαδιαία βραδινή εκπομπή του Ζήση Ρούμπου στο Action 24.