Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Υπέγραψα εγγυητής σε αδελφικό φίλο και…»

«Ήμουν πολύ καλό παιδί στα 67 μου χρόνια. Δεν είχα κακία μέσα μου»

Στην εκπομπή «Τα λέμε» του Θανάση Πάτρα μίλησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και μίλησε για τους λόγους που τον αναγκάζουν να εργάζεται ακόμα.

«Από μικρό παιδί δούλευα και συνεχίζω να δουλεύω. Μου λένε μα γιατί… Πρέπει να σταθώ όρθιος. ‘Έχω μπει στον Τειρεσία. Έχεις δει κανέναν πολιτικό να μπαίνει στον Τειρεσία; Αυτό έμαθα να κάνω, δουλεύω. Δεν σταμάτησα ποτέ να δουλεύω. Θα μπω λίγο πιο δυνατά. Δεν πρέπει να ζήσω την οικογένεια μου; Εντάξει φάγαμε μια σφαλιάρα, θα σταθούμε όρθιοι, ο κόσμος θα μας στηρίξει.

Ήμουν πολύ καλό παιδί στα 67 μου χρόνια. Δεν είχα κακία μέσα μου. Έτσι έμαθα από τους γονείς μου. Υπέγραψα σε κάποια φάση εγγυητής σε κάποιον αδελφικό φίλο τότε. Δυστυχώς δεν πληρώθηκε τίποτα από εκείνο το δάνειο και αναγκάζομαι εγώ να πληρώσω. Προσπαθώ να πουλήσω περιουσία αγορασμένη πριν 30 – 40 χρόνια. Δεν κλαίγομαι, είμαι όρθιος, ζωντανός, θα τα καταφέρω. 35 χρόνια στην πολιτική είχα ένα εκκολαπτήριο αγνωμόνων και αχαρίστων, ο Θεός να τους έχει καλά να μην τραβήξουν στη ζωή τους αυτά που περνάω εγώ, η οικογένεια μου και κάποιοι συνεργάτες μου. Δεν το μετανιώνω, τους έκανα μάγκες, επώνυμους, τους ευεργέτησα, τους έδωσα θέσεις. Άλλοι γίναν βουλευτές, άλλοι γίναν νομαρχιακοί σύμβουλοι. Δεν το μετανιώνω. Αυτό που χαίρομαι είναι που χαίρομαι που είμαι ακόμα μέσα στην ψυχή του Έλληνα. Ένας άνθρωπος με κυνήγησε, ένα φιλοσκοπιανός, δικομανής, οικολόγος και πάνω εκεί ήρθε και κάθισε ένα κομμάτι της Πολιτικής Άνοιξης.»

https://www.youtube.com/embed/PCzyHY_Ed94