Παναγιώτης Μπουγιούρης σε Ελένη Τσολάκη: «Αυτά λέγονται «προσωπικά», υπάρχει λόγος που λέγονται έτσι»

Μπουγιούρης Τσολάκη

"Έχω αποχωρήσει από δουλειά λόγω πίεσης. Ολοκληρωνόταν το συμβόλαιο και δεν ανανέωσα, αισθανόμουν ότι δεν μπορώ να συνεχίσω", εξομολογείται ο ηθοποιός.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης φιλοξενήθηκε το πρωινό της Τετάρτης (20/12) στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο ΟΡΕΝ. Ο ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του στην καθημερινή σειρά του MEGA «Τα Μυστικά της Εδέμ», μίλησε για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής, τους συμβιβασμούς και τις διαφωνίες στις οποίες έχει έρθει με συνεργάτες και παραγωγούς.

«Τα καθημερινά σήριαλ εκείνης της εποχής ήταν εξαιρετικές δουλειές, άλλαξαν τη σελίδα στον τρόπο του γυρίσματος. Ήταν όλα εξωτερικά σε φυσικούς χώρους, απαιτητικά γυρίσματα 12-13 ώρες την ημέρα. Γι’ αυτό τις αγάπησε και πάρα πολύ ο κόσμος», ανέφερε αρχικά ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, σημειώνοντας πως το format του εβδομαδιαίου σήριαλ έχει πλέον εξασθενίσει στις μέρες μας.

«Θέλω να γίνονται όλα όπως τα θέλω, γιατί είμαι πάρα πολύ εγωιστής. Αν κάτι δεν με γεμίζει, δεν διστάζω να απομακρυνθώ. Κάποιες φορές κάνουμε κάποιους συμβιβασμούς αλλά, αν αισθάνομαι ότι δεν είμαι εγώ και το κάνω ως κάτεργο, δυσκολεύομαι να μπω σε αυτόν τον ρόλο», παραδέχεται ο ηθοποιός αμέσως μετά.

«Έχω αποχωρήσει από δουλειά λόγω πίεσης. Δεν την παράτησα βέβαια με όρους «την άλλη μέρα δεν έρχομαι». Ολοκληρωνόταν το συμβόλαιο και δεν ανανέωνα, αισθανόμουν ότι δεν μπορώ να συνεχίσω», εξομολογείται ο Παναγιώτης Μπουγιούρης απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Ελένης Τσολάκη.

Όταν η παρουσιάστρια έστρεψε την ερώτηση στα προσωπικά του, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης τόνισε: «Αυτά λέγονται «προσωπικά», υπάρχει λόγος που λέγονται «προσωπικά». Στα προσωπικά συμβαίνουν τα πάντα».