Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Όταν ο άλλος σου λέει με το καλημέρα: έλα να πάμε για ένα ποτό, εκεί θέλει προσοχή»

Παναγιώτης Μπουγιούρης

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αποκαλύπτει τον άγνωστο αρραβώνα που έκανε και την παραμονή του στο Ιράν για 6 μήνες.

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα παραχώρησε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το διάστημα που έζησε στο Ιράν, με αφορμή μία σειρά που έκανε εκεί, τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου αλλά και τον μυστικό αρραβώνα που έκανε πριν από αρκετά χρόνια.

«Είχαμε προχωρήσει σε συζητήσεις για να είμαι φέτος στην Άγρια Γη απλώς αισθάνθηκα ότι δεν ήταν η στιγμή. Θεωρώ ότι θα μπορούσα να δώσω πολλά περισσότερα ως ηθοποιός σε κάποιον άλλο ρόλο» δηλώνει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Πώς προέκυψε η συμμετοχή του στην ιρανική σειρά Salman Farsi;

«Όταν κάναμε τα Μυστικά της Εδέμ, με πήραν κάποια στιγμή από την εταιρία παραγωγής και μου είπαν ότι, επειδή η σειρά θα προβληθεί και στο Ιράν, ήθελαν να κάνω ένα σποτάκι, να πω μια φράση στα περσικά για να το παίξουν εκεί και να αρέσει στον κόσμο. Κάποια στιγμή δέχθηκα κάποιο μέιλ που έλεγε ότι επιθυμούμε τη συνεργασία μαζί σας για το τάδε project» περιγράφει ο ηθοποιός.

«Εγώ στην αρχή σκέφτηκα ότι θα θέλουν να κάνουμε κάποιο δοκιμαστικό αλλά τελικά με ήθελαν κανονικά για ρόλο. Όμως μου είπαν ότι το θα πρέπει να έρθετε και να μείνετε εδώ στο Ιράν. Ξεκινήσαμε για 3 μήνες και τελικά έγιναν 6» καταλήγει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Πώς σχολιάζει ο ίδιος τις κακοποιητικές συμπεριφορές που καταγγέλλονται σε βάρος γνωστών σκηνοθετών και ηθοποιών; «Το αναγνωρίζω, το καταλαβαίνω, είναι ανθρώπινο αλλά δεν το δικαιολογώ. Αφού έχεις αναλάβει αυτόν τον ρόλο, να είσαι καπετάνιος, πρέπει να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων» απαντά ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

«Σίγουρα έχω δεχθεί φλερτ, το οποίο το θεωρώ εξίσου απαράδεκτο. Όταν με το «καλημέρα» και χωρίς να έχει αναπτυχθεί κάποια οικειότητα ο άλλος σου λέει: έλα να πάμε για ένα ποτό να σου πω τι σκέφτομαι για τον ρόλο… εκεί νομίζω ότι θέλει μια προσοχή» αναφέρει ο ηθοποιός για αντίστοιχες συμπεριφορές που έχει βιώσει ο ίδιος.

Τέλος, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αποκαλύπτει τον μυστικό αρραβώνα που έκανε πριν από αρκετά χρόνια, λέγοντας: «Δεν θέλω να πω περισσότερα, γιατί εμπλέκονται κι άλλοι άνθρωποι αλλά ισχύει».