Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Όταν είσαι πιο νέος, ο ερωτικός ενθουσιασμός είναι πιο αυθόρμητος»

«Τα ερωτικά διλήμματα εμφανίζονται πολύ συχνά στη ζωή μας»

 Ο ηθοποιός φέτος πρωταγωνιστεί σε δύο καθημερινές σειρές, που πιθανότατα θα παίζουν και την ίδια ώρα, τον «Όνειρο ήταν…» και το «Όρκος σιωπής». Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησε στην Έφη Θεοδωρίδου για τους ρόλους που υποδύεται σε καθένα από τα σίριαλ και για τον έρωτα στη ζωή του…

Έχεις βρεθεί ποτέ σου σε ερωτικό δίλημμα;

Είναι κάτι που συμβαίνει στη ζωή, διαφορετικά όλοι αυτοί οι χαρακτήρες που υποδυόμαστε δεν θα είχαν βάση, θα ήταν φαντάσματα του μυαλού μας. Προφανώς τα ερωτικά διλήμματα εμφανίζονται πολύ συχνά στη ζωή μας και όπως έλεγε και ο Σαίξπηρ, το θέατρο και οι ρόλοι είναι καθρέφτες της ζωής. Όταν είσαι πιο νέος, ο ερωτικός ενθουσιασμός είναι πιο αυθόρμητος. Μεγαλώνοντας έχεις ανάγκη από άλλα πράγματα πιο πενυματικά. 

Σε έχει τυραννήσει ο έρωτας ή έχεις τυραννήσει εσύ με τη σειρά σου τις γυναίκες;

 Γι’ αυτό θα πρέπει να ρωτήσεις τις ίδιες τις γυναίκες! Άλλωστε, δεν διαφέρω από όλους τους άλλους ανθρώπους. Όλοι μας τυραννιόμαστε και από την άλλη δεν θα είχε νόημα να είναι όλα ρόδινα. Μετά την ηλιόλουστη μέρα, πρέπει να έρχεται και η καταιγίδα και το αντίθετο.

Λένε ότι στους ωραίους άντρες δεν συμβαίνουνα αυτά.

Γιατί να απομυθοποιήσω την εικόνα μου; Άσε όποιους θέλουν να το πιστεύουν! Είμαι πάρα πολυ τυχερός στη ζωή μου, σε σημείο που κάποιες φορές αναρωτιέμαι αν μου αξίζει! Επαγγελματικά σίγουρα έχω τύχη. Κάνω τη δουλειά που αγαπώ όσο τίποτα , έχω κάνει πολύ καλούς φίλους, έχω αισθανθεί την εκτίμηση πολύ αξιόλογων ανθρώπων και αυτό φυσικά μου δίνει πολύ μεγάλη ικανοποίηση. Σε ό,τι με αφορά σε προσωπικό επίπεδο, είμαι χαρούμενος, άρα μάλλον όλα καλά είναι.

Τα τελευταία χρόνια έχεις γίνει πιο προσεκτικός στα προσωπικά σου σε ό,τι αφορά τα μίντια;

Δεν είναι μόνο θέμα προσοχής. Πάντοτε είχα την ανάγκη να κρατώ για τον εαυτό μου περισσότερα πράγματα κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τη δημοσιότητα που έρχεται λόγω δουλειάς. Κι αυτή τη δουλειά να μην έκανα θα τα είχα κρατήσει προσωπικά ακόμη και από τους φίλους μου, αν θέλεις. Και λόγω ζωδίου, μου αρέσει το μυστήριο στις προσωπικές μου σχέσεις, ακόμη και όταν μιλάμε για την ίδια τη σύντροφό μου. Βέβαια σαφώς κι όταν κάτι συμβαίνει στη ζωή μου δεν έχω λόγο να το ανρηθώ ή να το κρύψω. Εγώ λειτουργώ με βάση αυτό που αισθάνομαι ότι πρέπει να κάνω.

Διαβάστε ακόμα:

Διπλή δόση Μπουγιούρη με την νέα σεζόν