Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Μίλησα για τον Στάθη Λιβαθινό όταν μου απαιτήθηκε να πάρω θέση»

Παναγιώτης Μπουγιούρης

"Υπήρχαν αντιδράσεις φυσικά αλλά κυρίως ήταν πολύ θετικές" παραδέχθηκε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, το πρωί της Τρίτης, στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. Μέσα σε όλα, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στις δύσκολες θεατρικές του συνεργασίες, όπως αυτή με τον Στάθη Λιβαθινό, όσο και στην απόφαση να βρεθεί στο Ιράν για μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω συνεργαστεί με αυστηρούς σκηνοθέτες. Νομίζω πως ισχύει το «με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις». Θεωρώ ότι αυτή είναι μια λίγο παλιομοδίτικη συμπεριφορά που κάποτε επικρατούσε στο ελληνικό θέατρο. Είχα αναφερθεί και στη συνεργασία μου με τον Στάθη Λιβαθινό. Οι οπτικές, οι τακτικές, οι μέθοδοι έχουν αλλάξει σήμερα και δεν μπορούν να είναι οι ίδιες».

«Όταν εγώ μίλησα, ήταν μια περίοδος πολύ έντονης αναμόχλευσης γενικότερα στον καλλιτεχνικό χώρο και τη δεδομένη στιγμή βρέθηκα και γω στη θέση που μου απαιτήθηκε να πάρω και γω τη θέση μου όπως και έγινε. Υπήρχαν αντιδράσεις φυσικά αλλά κυρίως ήταν πολύ θετικές».

«Το μεγαλύτερο δέλεαρ για να βρεθώ στην παραγωγή που γυρίστηκε στο Ιράν ήταν το καλλιτεχνικό και όχι τόσο το οικονομικό παρότι αμείφθηκα καλά» συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha. «Έστελνα φωτογραφίες στη μαμά μου και πάθαινε σοκ με την εμφάνιση μου! Δεν με αναγνώριζε».