Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Ήθελα να μάθω τη γλώσσα Φαρσί από προσωπικό βίτσιο»

Παναγιώτης Μπουγιούρης

«Είναι μια γλώσσα ποιητική και υπάρχει πολύς ποιητικός και λογοτεχνικός πλούτος», είπε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και την Κωνσταντίνα Δημοπούλου έδωσε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ταινία που έκανε στο Ιράν και για τη γλώσσα Φαρσί που έμαθε.

«Είχα την τύχη να είμαι σε μια χρυσή περίοδο της τηλεόρασης που οι περισσότερες δουλειές που συμμετείχα είχαν μεγάλη επιτυχία. Πολύς κόσμος νόμιζε πως η τεράστια επιτυχία της τηλεόρασης θάμπωνε λίγο τα θεατρικά μου βήματα», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ανέφερε στη συνέχεια: «Για ένα μεγάλο διάστημα είχα πάει στο Ιράν όπου έκανα γυρίσματα εκεί οπότε πήρα την δόση μου τηλεοπτικά. Αισθάνομαι τυχερός γιατί είχα έναν σπουδαίο ρόλο στην συνεργασία μου με το Ιράν.

Υποδύομαι έναν Βυζαντινό αξιωματικό και μιλάω ελληνικά γιατί θέλανε πιο αυθεντικές ερμηνείες. Ήθελα να μάθω τη γλώσσα Φαρσί από προσωπικό βίτσιο. Είναι μια γλώσσα ποιητική και υπάρχει πολύς ποιητικός και λογοτεχνικός πλούτος».

Κλείνοντας, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης είπε: «Βλέπω ανθρώπους που έχουν κάνει πολλούς γάμους και έχουν αποκτήσει παιδιά από αυτούς αλλά εμένα με ξενίζει αυτό».

Πηγή φωτό: NDP