Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Η απώλεια του πατέρα μου ήταν ένα κρίσιμο σημείο»

Παναγιώτης Μπουγιούρης

«Δεν συμφιλιώνεσαι ποτέ με κάτι τέτοιο».

Καλεσμένος στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” του Alpha Κύπρου βρέθηκε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη Χριστιάνα Αριστοτέλους για τη νέα θεατρική παράσταση όπου πρωταγωνιστεί στην Κύπρο, ενώ άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, την οποία χαρακτήρισε ως ένα κρίσιμο σημείο της ζωής του.

«Σαν ένας νέος άνθρωπος δεν έχω το φιλοσοφικό υπόβαθρο να εκτιμήσω ή να αξιολογήσω μεγάλα θέματα. Ένα σημείο κρίσιμο ήταν η απώλεια του πάτερα μου που με έκανε να σκεφτώ πολλά για τον άνθρωπο. Δεν συμφιλιώνεσαι ποτέ με κάτι τέτοιο. Θεωρώ ότι ποτέ δεν είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό ακόμα και αν τα επιστημονικά δεδομένα είναι αδιαμφισβήτητα.

Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν μπορείς να το πιστέψεις. Δεν άλλαξε ο τρόπος σκέψης μου απλά αισθάνομαι σαν να έχω χάσει έναν πολύ καλό φίλο σαν κάποιο που ένιωθες ότι ανά πάσα στιγμή θα τον δεις. Υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι πρέπει να βάλω διαφορετικές προτεραιότητες. Αισθάνομαι τυχερός που την τελευταία του στιγμή ήμουν μαζί του», εξομολογήθηκε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Παναγιώτη Μπουγιούρη…

Πηγή: alphanewslive