Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Ένα μήνυμα έγραφε… κοίτα φάτσα που μας το παίζει και ζεν πρεμιέ»

Παναγιώτης Μπουγιούρης

"Δείχνω πολύ μικρότερος σε σχέση με τους συμμαθητές και τους συνομηλίκους μου"

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Παναγιώτη Μπουγιούρης στην κάμερα του «Ευτυχείτε» με αφορμή την παράσταση «Το σύνδρομο της άδειας φωλιάς» που ανεβαίνει στο θέατρο Olvio. Ο ηθοποιός σχολίασε μέσα σε όλα την προσαρμογή κάποιου που παίζει στη σκηνή με τον Κώστα Καζάκο αλλά και τον Μάρκο Σεφερλή.

«Ένα πλοίο έχει πολλά καταστρώματα, μηχανοστάσιο, σουίτες, γέφυρα… Απλά υπάρχουν και άνθρωποι που δεν τους αρέσει να βρίσκονται σε αυτό το πλοίο, τους αρέσει να κάνουν άλλες δουλειές εκτός πλοίου ή να κάνουν άλλα πράγματα και μετά να έρχονται να μπαινοβγαίνουν στο πλοίο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Σχετικά με την καλή του φιλία με τον χρόνο, ο ηθοποιός δήλωσε: «Ευτυχώς είμαι τυχερός. Δείχνω πολύ μικρότερος σε σχέση με τους συμμαθητές και τους συνομηλίκους μου οπότε… κοροϊδεύω λίγο τον κόσμο, για τον εαυτό μου, πως δεν έχω μεγαλώσει ακόμη».

«Κάπου ήμουνα το καλοκαίρι, είχα πιο φουντωτό μαλλί και πιο έντονο μούσι γιατί έτσι ήμουν εκείνη τη στιγμή. Έστελνα ευχαριστήρια μηνύματα σε όσους με θυμήθηκαν για τη γιορτή μου και βλέπω ένα μήνυμα που έλεγε, «κοίτα φάτσα που μας το παίζει και ζεν πρεμιέ»…» πρόσθεσε για τις αλλαγές που κατά καιρούς επιλέγει να έχει στην εξωτερική του εμφάνιση.

Επίσης, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης πρόδωσε μια όμορφη αδυναμία του! «Μου αρέσουν πάρα πολύ τα ταξίδια. Όνειρο ζωής ήταν να πάρω τον Υπερσιβηρικό από την Μόσχα και να διανύσω όλη την κλασική διαδρομή μέχρι το Βλαδιβοστόκ».

«Με απασχολεί το θέμα της οικογένειας, δεν έχω δώσει ακόμα απάντηση αλλά θα ήθελα να με εκπλήξει η ζωή» κατέληξε ο ηθοποιός.