Παναγιώτης Λιαδέλης: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πρώην μπασκετμπολίστας

Παναγιώτης Λιαδέλης

"Αυτό που δηλώνουμε ξεκάθαρα είναι ότι ο κ. Λιαδέλης και ο γιος του αρνείται οποιαδήποτε σχέση και όλες τις εις βάρος του κατηγορίες", δηλώνει ο δικηγόρος του πρώην μπασκετμπολίστα.

Την έξοδο του κρατητηρίου πέρασαν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 19/10 ο Παναγιώτης Λιαδέλης και ο 19χρονος γιος του. Οι δύο άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι, μετά τη σύλληψή τους στην οποία προέβη η αστυνομία τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε έξω από κέντρο διασκέδασης στον Βόλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε ο δημοσιογράφος Δημήτρη Χαλά από την ιστοσελίδα newspaper.gr στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο περιοριστικός όρος που επιβλήθηκε στον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα αλλά και στον 19χρονο γιο του είναι να εμφανίζονται μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της Δευτέρας  16/10 δύο άτομα πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό έξω από κέντρο διασκέδασης στον Βόλο. Τότε τους ακολούθησαν άλλοι θαμώνες και τους τραυμάτισαν. Ο Παναγιώτης Λιαδέλης και ο γιος του συνελήφθησαν ως υπεύθυνοι του μαγαζιού.

Σύμφωνα με τον κύριο Ιωάννη Καραγκιόζο, δικηγόρο του πρώην μπασκετμπολίστα, ο Παναγιώτης Λιαδέλης και ο γιος του αρνούνται οποιαδήποτε συμμετοχή στα επεισόδια. Ο γνωστός νομικός μίλησε μέσα στην εβδομάδα τόσο στην εκπομπή Live Νews όσο και στην εκπομπή Πάμε Δανάη, υποστηρίζοντας τη θέση των πελατών του.

«Δεν γνώριζε κανέναν από αυτούς. Περάσανε μπροστά από το μαγαζί στο οποίο απασχολείται και αυτός και ο γιος του και άλλοι συνάδελφοί του και οι θαμώνες, πυροβολώντας.

Αυτό που δηλώνουμε ξεκάθαρα είναι ότι ο κ. Λιαδέλης και ο γιος του αρνείται οποιαδήποτε σχέση και όλες τις εις βάρος του αποδιδόμενες κατηγορίες, έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και συνεργάζεται ούτως ώστε να μπορέσει να αποδοθεί η αλήθεια και δικαιοσύνη», ανέφερε ο κύριος Ιωάννης Καραγκιόζος.