Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: «Ο Βασάλος είναι Μάνθος Φουστάνος»

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

"Θα με λένε και κακό, αλλά εγώ λέω αυτά που έχω δει και την ταπεινή μου άποψη, όπως το βίωσα" δήλωσε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης πέρασε το μεσημέρι της Τρίτης το κατώφλι του Καλό Μεσημεράκι με τον Νίκο Μουτσινά. Ο πρώην survivor μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης, την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα και τα ψέματα που θεωρεί πως λέει ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

‘Έχουν γίνει τραγικά όσο ήμουν στο Survivor αλλά και πριν. Ο Στάθης Σχίζας κι η Κατερίνα Δαλάκα είναι φίλοι μου κι έξω από το παιχνίδι. Δεν είναι ότι γνωριστήκαμε στο παιχνίδι. Φανταστείτε τι ψυχολογικό πόλεμο δέχθηκε αυτός ο άνθρωπος, που ήταν να φτάσει μέχρι το τέλος. Για να πετάξεις τόσα λεφτά και να πεις ότι φεύγω οικειοθελώς, φανταστείτε τι γίνεται εκεί μέσα» δήλωσε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

«Ο Βασάλος είναι λίγο Μάνθος Φουστάνος. Μάνθος. Θα με λένε και κακό, αλλά εγώ λέω αυτά που έχω δει και την ταπεινή μου άποψη, όπως το βίωσα. Άκουσα ότι κι ο Ηλίας Γκότσης που ήρθε εδώ, είπε κάποια πράγματα, ότι γενικά τάζουν πράγματα, διακοπές.

Ξέρεις τι; Γνωριστήκαμε μέσα στο παιχνίδι και το καλοκαίρι άσε το όλο επάνω μου. Θα σε φτιάξω εγώ και θα πάμε εκεί πέρα» πρόσθεσε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.