Παναγιώτης Γιαννάκης: Η εξομολόγηση του “Δράκου” – «Δεν θα ξεχάσω από τη βραδιά του ’87…»

Παναγιώτης Γιαννάκης

«Αισθανόμουν άβολα όταν μου ζητούσαν αυτόγραφα. Και μου περνούσε από το μυαλό ότι “ποιος είμαι εγώ για να δώσω αυτόγραφα;”».

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μας σύστησε την κόρη του, Κέλλυ, και μίλησε για τη σχέση τους, αλλά, φυσικά, και για τον άθλο του ’87.

«Αισθανόμουν άβολα όταν μου ζητούσαν αυτόγραφα. Και μου περνούσε από το μυαλό ότι “ποιος είμαι εγώ για να δώσω αυτόγραφα;”. Αλλά είπα ότι από τη στιγμή που αισθάνονται χαρά με το να παίρνουν αυτόγραφό μου, είναι πολύ ωραίο.

Η γυναίκα μου αγαπούσε αυτό που έκανα και αυτό ήταν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ μας. Τα παιδιά μου είχαν μια μητέρα που τα μεγάλωνε με πολλή αγάπη για μένα. Η σύζυγός μου έχει κάνει απίστευτα πράγματα για να συμπαρασταθεί στην καριέρα μου, αισθάνομαι υποχρέωση απέναντί της. Είναι δύσκολο κάθε φορά να λες στα παιδιά σου ότι μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα.

Δεν θα ξεχάσω από τη βραδιά του ’87 ότι το πούλμαν, φεύγοντας από το ΣΕΦ για να πάμε στο ξενοδοχείο που μέναμε στη Γλυφάδα, περνούσε ανάμεσα από κόσμο σε όλη τη διαδρομή, ήθελαν όλοι να μας αγγίξουν. Η Μαρινέλλα μας αγαπούσε πολύ, μας έδινε θάρρος, είχε ιδιαίτερη πίστη στις ικανότητές μας», είπε ο Παναγιώτης Γιαννάκης.